Alles over de PPID actie (ACTH-test) voor paarden…

2 mins

In samenwerking met IDEXX biedt Boehringer Ingelheim u ook dit jaar de mogelijkheid om paarden te testen op Pituitary Pars Intermedia Dysfunction (PPID) door middel van een voordelige ACTH-test.

Alle informatie:

 1. Over de IDEXX en Boehringer Ingelheim actie
 2. De voucher
 3. Paardeneigenaren informeren (praktijkmarketing en materialen)

1. Over de IDEXX + Boehringer Ingelheim actie

Van 1 september t/m 31 oktober 2023 ontvangt u 50% korting op de ACTH-test bij paarden.

Overige kosten (bv. visite, bloedafname, behandeling, andere testen etc.) vallen niet binnen deze actie (zie voorwaarden op de voucher). Deze korting is exclusief beschikbaar praktijken die Prascend voorschrijven.

2. De voucher

U kunt een voucher aanmaken op de website van Boehringer Ingelheim. Deze voucher stuurt u samen met het bloedmonster naar het IDEXX Laboratorium.

3. Paardeneigenaren informeren (praktijkmarketing en materialen)

Natuurlijk wilt u graag deelnemen aan deze actie en daarover zoveel mogelijk paardeneigenaren, stal- of manegehouders informeren. IDEXX heeft in samenwerking met Boehringer Ingelheim enkele informatiebrieven voor paardeneigenaren gemaakt. Als Animana willen wij het u zo makkelijk mogelijk maken, want het delen van goede en betrouwbare informatie over zorg mag natuurlijk nooit een drempel zijn.

 1. Informatiebrieven beschikbaar via de Veterinary Content Cloud
  IDEXX heeft verschillende informatiebrieven beschikbaar in de Veterinary Content Cloud. Deze zijn door middel van één muisklik te downloaden in Animana waarna deze eenvoudig via e-mail, herinnering of als geprinte brief met paardeneigenaren gedeeld kunnen worden.
 2. E-mail
  U kunt via Animana gemakkelijk paardeneigenaren via e-mail informeren. Zodra de eigenarenbrief via de Veterinary Content Cloud in Animana gedownload is kunt u deze via een mailfilter versturen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld een filter gebruiken om een lijst van paardeneigenaren uit het systeem te halen, of u gebruikt een filter op basis van productgegevens. Zo weet u direct dat u relevante eigenaren benadert voor deze actie.
 3. Informatie van onze Knowledge Base:
 4. Brief
  Wanneer de informatie voor paardeneigenaren in Animana beschikbaar is kunt u deze ook gebruiken als geprinte brief. Zo kunt u de brief koppelen aan een specifiek product zodat deze automatisch geprint wordt wanneer het product verkocht wordt. Liever een poststuk sturen? Ook dat is geen probleem. Via de mailfilter (in de informatie hierboven) kunt u ook een adreslijst uitprinten.
 5. SMS
  Paardeneigenaren informeren met een SMS, ook dat is mogelijk! Een SMS wordt immers 98% meer geopend  dan traditionele communicatie als een brief of e-mail. Omdat tegenwoordig de meeste ontvangers in het bezit zijn van een smartphone is het ook nog eens eenvoudig om een link naar “meer informatie”, de website of bijvoorbeeld een afspraakmodule mee te sturen.

4. Routebeschrijving naar de IDEXX – Boehringer Ingelheim PPID ACTH content:

 1. Klik rechtsboven op het tandwiel.
 2. Ga naar Algemene Instellingen.
 3. Klik op Content Designer.
 4. Scroll naar beneden en klik op de blauwe +
 5. Klik op het blauwe logo van de Veterinary Content Cloud.
 6. Klik op het IDEXX Logo.
 7. Selecteer het Adviesbrief PPID bij paarden onder het kopje Actie.
 8. Pas de brief naar wens aan.
 9. Selecteer de gewenste Categorie en Context.
 10. Klik op Opslaan.

Meer informatie over:

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.