Maak veemanagement gemakkelijker met het Animana Klantportaal

2 mins

​Als veearts ben je altijd opzoek naar tools en producten die voor jou werken. Zo heb je goed over de inrichting van je bus nagedacht en is de keus gevallen op apparatuur en producten die de gewenste flexibiliteit bieden wanneer jij op locatie bent. Je bent waarschijnlijk altijd bezig met het verbeteren of optimaliseren van je eigen werkproces. Logisch, want het werkt alleen maar prettiger wanneer jij kan doen wat je het liefste doet en je je geen zorgen hoeft te maken over randzaken.


Het was het altijd al mogelijk om Animana, als Cloud Based software, op locatie te gebruiken. Hierdoor kan je op locatie al de nodige informatie en documentatie bijwerken wat uiteindelijk een hoop tijd scheelt. Speciaal voor veeartsen is hier nu ook het Animana Klantportaal. Welke vele nieuwe voordelen biedt voor de dierenarts en ondersteunend personeel, de veehouder en de controlerende instantie.

Het Animana Klantportaal

Met het online klantportaal deel je altijd en overal belangrijke informatie met je veehouders op een veilige manier. Het gebruiksvriendelijke portaal, dat bovendien gepersonaliseerd kan worden met het praktijklogo, biedt een professionele omgeving om facturen, visitebrieven, logboeken, herinneringen en bijlagen op een efficiënte manier met de veehouders te delen. Zo zijn de veehouders altijd voorbereid op een audit door controlerende instantie en hoef je niet langer uitslagen door te bellen of documenten na te zenden, waardoor je kostbare tijd bespaart. ​

Het Klantportaal in IDEXX Animana biedt:​

  • Overzichtelijke tool voor veehouders met een professionele uitstraling ​
  • Efficiëntie door automatische synchronisatie van alle belangrijke documenten inclusief facturen​
  • Alle belangrijke informatie op één plaats; alles netjes en overzichtelijk bij de hand wanneer nodig

Bekijk ook onze Knowledge Base voor meer informatie en help artikelen over het Animana Klantportaal

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.