Prikken, klikken en klaar… Ervaar het gemak van een naadloze integratie

procyte-one closeup
2 mins

Niets is vervelender dan tijd spenderen aan het oplossen van problemen, die er eigenlijk niet zouden moeten zijn. Soms zijn ze onoverkoombaar; een haperende infuuspomp, een autoclaaf met kuren, het gebeurt en is ontzettend vervelend. Twee tijdrovende kwesties waar je wèl iets aan kunt doen: ‘wachten’ en het herstellen van menselijke fouten.

Bespaar tot 20 minuten per onderzoek

Met een integratie van laboratoriumapparatuur in jouw praktijk, is wachten verleden tijd. Ook verklein je de kans op menselijke fouten. Je denk nu vast, hoe dan? Nou simpel, je kan direct vanuit het patiëntdossier een onderzoek op jouw geïntegreerde apparatuur starten. Hiermee is direct de juiste aanvraag zichtbaar op het VetLab Station en hoef je alleen nog maar het monster in de analyzer te plaatsen. Zodra de uitslag beschikbaar is, verschijnt deze ook direct in het juiste patiëntdossier. Dus geen gedoe meer met printen en verwerken of de testaanvraag overdragen aan collega’s, maar letterlijk: prikken en klikken en klaar.

Animana’s naadloze integraties met je IDEXX in-huis diagnostische apparatuur en IDEXX referentielaboratoria laten je meer doen in minder tijd:

  • Verhoogt de efficiëntie van het team door handmatige stappen te automatiseren
  • Vermindert de kans op menselijke fouten
  • Verbetert klinische beslissingen door middel van volledige patiëntrapporten en directe toegang tot historische weergaven en trends binnen VetConnect PLUS

 

Integratie met IDEXX’s nieuwste analyzer: ProCyte One

Met onze laatste release (Animana 5.5) introduceren wij ook de volledige integratie met de nieuwste IDEXX hematologie analyzer, ProCyte One. Door middel van deze integratie is het mogelijk om net als met de overige IDEXX in-house analyzers direct vanuit een patiëntdossier de aanvraag voor in-huis diagnostiek starten. Niet alleen bespaar je hiermee tijd, je vermindert ook de kans op fouten.

 

Ontdek IDEXX ProCyte One

De meest eenvoudige manier om een betrouwbaar bloedbeeld te bepalen in je praktijk. Boordevol revolutionaire technologieën om consistente uitslagen van laboratoriumkwaliteit te leveren met ongekende eenvoud en efficiëntie.ProCyte One image

  • Nauwkeurige uitslagen, inclusief reticulocyten
  • Snelle, moeiteloze bediening
  • Geïntegreerde tools en deskundige ondersteuning
  • Vaste prijs per bepaling

 

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.