Het Klantportaal als extra service voor veehouders

< 1 min

Het Animana Klantportaal is een ‘stukje Animana’ dat je helemaal eigen kan maken en als service kan aan kan bieden aan veehouders. Je vraagt je nu misschien af wat het Klantenportaal is en hoe dat dan werkt. Simpel, het woord zegt het eigenlijk al. Met het online klantportaal deel je altijd en overal belangrijke informatie met je veehouders op een veilige manier. Het gebruiksvriendelijke portaal, dat bovendien gepersonaliseerd kan worden met het praktijklogo, biedt een professionele omgeving om facturen, visitebrieven, logboeken, herinneringen en bijlagen op een efficiënte manier met de veehouders te delen. Zo zijn de veehouders altijd voorbereid op een audit door controlerende instantie en hoef je niet langer uitslagen door te bellen of documenten na te zenden, waardoor je kostbare tijd bespaart. ​

Herkenbaar voor de veehouder

Het Animana Klantportaal is een applicatie die volledig door jouw praktijk beheerd wordt. Sterker nog, de veehouder ziet dat de applicatie de beeld- en kenmerken draagt van jouw praktijk. Zo is het mogelijk om jouw praktijklogo te uploaden en het portaal aan te vullen met jullie eigen praktijkinformatie.

Volledig in eigen beheer

Zois het toevoegen van nieuwe cliënten of het verwijderen snel gedaan. Alle relevante documenten zoals het visiteformulier worden automatisch gesynchroniseerd. Mocht je er toch niet uit komen dan is er voor jouw als Animana gebruiker altijd hulp van onze vertrouwde collega’s van Animana Customer Support.

Het Klantportaal in IDEXX Animana biedt:​

  • Overzichtelijke tool voor veehouders met een professionele uitstraling ​
  • Efficiëntie door automatische synchronisatie van alle belangrijke documenten inclusief facturen​
  • Alle belangrijke informatie op één plaats; alles netjes en overzichtelijk bij de hand wanneer nodig

 

 

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.