Dit was het Utrecht Vet Event

4 mins

We hebben iemand uit ons team helaas teleur moeten stellen dit Utrecht Vet Event. Zoals altijd maken wij een overzichtsfoto van onze stand om aan onze collega’s te laten zien. Vooral de collega’s die betrokken zijn geweest met de voorbereidingen willen we natuurlijk graag laten zien dat alles wat we vooraf op ‘papier’ hebben uitgewerkt ook in het echt gelukt is. Deze foto draait om de stand zelf, dus zonder mensen of collega’s. Het is niet gelukt want wow… wat was het (gezellig) druk afgelopen zaterdag! We hebben letterlijk vanaf het eerste moment non-stop dierenartsen, paraveterinairen, praktijkmedewerkers en collega’s uit de veterinaire wereld gezien en gesproken. En wat was het leuk om jullie allemaal weer in het echt te zien!

Mocht je ons niet gezien hebben of ben jij met de 30 graden van zaterdag naar het strand gegaan, dan laten we je toch graag kort meegenieten van de gemiste ervaringen van het Utrecht Vet Event dit jaar:

IDEXX Animana, IDEXX analyzers en het referentielaboratorium

In onze gedeelde stand met IDEXX heb je alles kunnen leren over efficiënt werken in de praktijk met Animana, onze in-huis laboratoriumapparatuur en referentielaboratorium. Efficiënt werken in de praktijk betekent ook het risico op onbedoelde foutjes maken voorkomen. Zo hadden wij een pinapparaat van CCV in onze stand om te laten zien hoe gemakkelijk de pinkoppeling met CCV werkt. Kom je er even niet uit, heb je hulp nodig of ben je op zoek naar tips en tricks dan biedt de Animana help hub altijd uitkomst. Veel bezoekers hebben dan ook meer ins en outs gehoord over CCV en de mogelijkheden van de Animana help hub.

Vetstoria

Efficiënter werken is een thema dat ook toebehoort aan Vetstoria, want waarom zou je jouw cliënten niet zelf een afspraak laten maken? De meeste huisdiereigenaren willen namelijk een afspraak maken op de momenten dat de praktijk gesloten is. Met een koppeling tussen Animana en Vetstoria is jouw praktijkagenda ook buiten openingstijden van jouw praktijk bereikbaar en beschikbaar voor het plannen van afspraken. Klinkt dat een beetje eng? Tijdens het Utrecht Vet Event was Vetstoria aanwezig met enkele medewerkers, die jou alles konden uitleggen over online afsprakenbeheer. Daarnaast informeerden ze je over welke mogelijkheden Vetstoria nog meer kan bieden.

St. Anna Advies

Prettig werken in de praktijk; een groot onderdeel daarvan is communicatie. Onze communicatiecampagne in samenwerking met St. Anna Advies zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn. Tijdens het Utrecht Vet Event kon je kennismaken met de Veterinary DialogueTrainer en deze zelfs spelen in virtual reality. Wij hebben dit zelf ook gedaan en de levensechte omgeving van de praktijk en de dwingende huisdiereigenaar aan de andere kant van de balie is een ervaring waar we het later op de dag nog enkele malen met elkaar over hebben gehad. Een ervaring die ons terugbracht naar onze eigen praktijkdagen achter de balie.

Wij hebben ontzettend genoten van deze editie van het Utrecht Vet Event en kijken nu al uit naar de editie van volgend jaar!

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.