Hoe we Animana voor jou blijven verbeteren – Update Oktober 2020

2 mins

Het aanbrengen van wijzigingen in software kost tijd, de ene wijziging meer dan de ander. Complexe functies vereisen vaak maanden van ontwikkeling voordat ze klaar zijn om naar buiten te brengen. Om ervoor te zorgen dat je niet lang hoeft te wachten op een nieuwe functionaliteit in Animana, werken we meestal aan zowel kleine verbeteringen als aan grotere nieuwe features Dit stelt ons in staat om je regelmatig te kunnen voorzien van incrementele verbeteringen.

Vooruitkijken naar de komende releases

Identificeer de ingeplande dierenarts sneller dan ooit

Is het moeilijk om te zien wie wie is bij het boeken van een afspraak? Met onze aankomende tooltip-ontwikkeling kan je zien welke gebruiker in een afsprakenkolom is ingepland door met de muis over de kleurenbalk te gaan. Dit zal helpenom het boeken van een afspraak te versnellen en te voorkomen dat de verkeerde paraveterinair of dierenarts wordt ingeboekt.

Bespaar tijd met IDEXX SmartFlow: documenten en afbeeldingen worden zichtbaar in het Animana patiëntendossier

Het patiëntendossier in Animana is de juiste locatie om een nauwkeurige en volledige patiëntengeschiedenis te bekijken. Met deze nieuwste verbetering zijn alle SmartFlow-documenten en -afbeeldingen automatisch beschikbaar in het patiëntendossier. We verbeteren ook de weergave van het patiëntendossier, zodat het gemakkelijker wordt om SmartFlow-bestanden te vinden. Deze twee verbeteringen besparen administratietijd en verminderen de tijd die nodig is voor het beoordelen van de patiëntengeschiedenis tijdens een consult, waardoor je meer tijd overhoudt om je patiënten te verzorgen.

Leuk, maar wat is SmartFlow?

SmartFlow is de patiënt workflow software van IDEXX die met Animana is geïntegreerd om duidelijkheid te verschaffen over de status van de patiënt en de behandeling met up-to-date digitale whiteboards die overal in de praktijk toegankelijk zijn. Bezoek onze website voor meer informatie

 

Houd de Animana startpagina in de gaten voor meer informatie over de release. Als je ondertussen vragen hebt over het proces voel je dan vrij om ons productteam te benaderen.

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.