Eindelijk, we mogen weer…

2 mins

Eindelijk is het zo ver, we mogen weer! Op donderdag 21 april zeggen wij vaarwel tegen spatscherm en computerscherm, tabee tegen Zoom, Teams en FaceTime en gaan wij elkaar in het écht zien. Na twee jaar digitale meetings, webinars en online congressen staan we eindelijk weer oog in oog met elkaar op de Voorjaarsdagen NEXT in de Kromhouthal in Amsterdam.

VJD NXT: nieuwe vorm, nieuwe locatie

Waarschijnlijk is het je al opgevallen; Voorjaarsdagen heeft tijdens de pandemie niet stilgezeten. Sterker nog, in het 55-jarige bestaan van de Voorjaarsdagen is het evenement er eigenlijk alleen maar jonger op geworden. VJD NXT is een evenement met een eigentijdse upgrade en een geheel vernieuwde vorm. Wetenschap, praktijk en ontspanning komen samen op een inspirerende locatie.

Congrestival

Met bezoekers van over de hele wereld, nationale en internationale sprekers, workshops, masterclasses én natuurlijk entertainment is VJD NXT een geweldig congres. Op het bijzondere terrein van de Kromhouthal wordt een ‘congrestival’ neergezet: een typische festivalsfeer met een sterk praktisch en wetenschappelijk programma dat naar eigen voorkeur doorlopen kan worden. Uiteraard kunnen deelnemers nascholingspunten behalen. Daarnaast kunnen bezoekers op de expo kennismaken met vakgenoten en herinneringen ophalen met oude bekenden. Zoals altijd is er na afloop de beroemde borrel met aansluitend een spetterend feest.

 

Zie je daar!

Op de expo zijn traditiegetrouw verschillende standhouders aanwezig, uiteraard zullen wij (en IDEXX) niet ontbreken. Loop langs bij onze stand om ons persoonlijk te ontmoeten, nieuwe gezichten te begroeten en te horen waar we mee bezig zijn. Wij kijken er in ieder geval erg naar uit om je eindelijk weer in het echt te zien. Tot dan!

Meer informatie:
Voorjaarsdagen NEXT – Think Forward
Donderdag 21 April 2022
Locatie: Kromhouthal in Amsterdam

Inschrijving en tickets: Voorjaarsdagen Veterinary European Conference

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.