Meer tijd voor patiënten

2 mins

“Druk!”

Dat kregen we regelmatig als antwoord wanneer we je vroegen hoe het met je gaat. Twee jaar pandemie, (ziekte)uitval in de praktijk, steeds meer (nieuwe) patiënten in de praktijk, het voert soms letterlijk de druk op. We zien het als een opdracht die jij ons gegeven hebt: “Haal alsjeblieft de druk eraf”.

Meer tijd voor patiënten, dát is pas innovatie

Als dierenarts en paraveterinair ben je het vak ingegaan omdat je een passie hebt voor het werken met dieren. Toch ben je steeds vaker bezig met handelingen die niet direct met jouw passie te maken hebben. Tuurlijk: bestellingen moeten nu eenmaal gedaan worden, het gesprek met de accountmanager hoort erbij en de praktijk maakt zichzelf niet schoon. Sommige taken horen er nou eenmaal bij. Wij zijn gaan kijken naar de ‘verborgen tijd’ die je kwijt bent met taken die sneller kunnen, leuker kunnen of die je – nog beter – helemaal niet zelf hoeft uit te voeren. Ja, ook in de praktijk kun je veel automatiseren…

IDEXX Animana

Tijd besparen met dagelijkse handelingen kan pas echt als je goed begrijpt hoe de tools en producten die jij in de praktijk gebruikt werken. Om het werken met Animana nog gemakkelijker te maken lanceren wij dit jaar een vernieuwd platform, dat jou nog beter kan ondersteunen in het werken met IDEXX Animana. Tijdens de Voorjaarsdagen 2022 laten wij je alvast exclusief kennismaken, horen we graag jouw ideeën en ervaring over het werken met Animana. Daarnaast zal onze integratiepartner Vetstoria aanwezig zijn, die jou op intake meer informatie geeft over afspraakplanning, -communicatie en praktijkmarketing.

IDEXX analyzers en referentielaboratorium

Wij laten je graag zien hoe je tijd kunt besparen met behulp van IDEXX analyzers en het IDEXX referentielaboratorium. Met behulp van integraties, automatiseringen van administratieve handelingen en slimme oplossingen zoals VetConnect Plus, kun je gemiddeld tot 2 consulten aan tijd besparen per onderzoeksverzoek. Maak je al gebruik van de IDEXX analyzers of het referentielaboratorium en IDEXX Animana, dan laten we je graag meer zien over de mogelijkheden, optimalisatie en tijdwinst voor jouw praktijk.

Meer informatie:
Voorjaarsdagen NEXT – Think Forward
Donderdag 21 April 2022
Locatie: Kromhouthal in Amsterdam

Inschrijving en tickets: Voorjaarsdagen Veterinary European Conference

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.