De vijf voordelen van een betaalintegratie

2 mins

In de praktijk kom je altijd tijd tekort. Tijd is schaars, kostbaar en waardevol. We schreven er al eens eerder over in dit artikel. We stelden daarin dat jij in de praktijk als dierenarts of paraveterinair veel waardevoller bent als je zo optimaal mogelijk de dingen kunt doen die je (met veel plezier) goed doet. Taken die tijd kosten, maar waarvoor oplossingen zijn, kunnen het beste uitbesteed of geautomatiseerd worden.

Onlangs lanceerden wij de betaalintegratie met CCV, een integratie en automatisering die direct het betaalverkeer tussen Animana en het pinapparaat regelt. Voor de praktijk brengt geautomatiseerd betaalverkeer meerdere voordelen met zich mee:

1. Verbeterde ‘flow’ aan de balie

Flow; een modern woord voor stroming – of wat wij er eigenlijk mee bedoelen (iedereen geboren na 1990) ‘er gewoon lekker in zitten’. Want als jij, als baliemedewerker, lekker in je flow zit dan werk jij gewoon het prettigst, loopt de dag gestroomlijnd en zijn je klanten tevreden. En dat wil je, want de balie is tenslotte het visitekaartje van je praktijk.

2. Geen typfouten meer

Het klinkt misschien als een klein voordeel, maar de impact van een foutje in het overtikken van het bedrag op een pinapparaat is groot. Denk bijvoorbeeld aan het tijdverlies, het corrigeren van het dagoverzicht en het beeld dat je ongewenst overbrengt op de huisdiereigenaar. Met een betaalintegratie voorkom je dit soort fouten, omdat het betaalbedrag automatisch naar het pinapparaat wordt gestuurd.

 3. Minder kliks

Minder gebruikmaken van de linkermuisknop, wie wil dat nou niet?! Toevallig ook een terugkerend verzoek van jou als gebruiker. Goed nieuws, de pinintegratie handelt automatisch de communicatie tussen het pinapparaat en IDEXX Animana af. Dit bespaart jou dus heen en weer geklik en kostbare tijd.

4. Sneller de kas opmaken

… en lekker op tijd naar huis! De meeste fouten in de kastelling aan het einde van de werkdag vinden hun oorzaak in het verkeerd afslaan van een factuur of het verkeerde bedrag intypen op het pinapparaat. Omdat het betaalbedrag in Animana automatisch naar de pinmachine wordt gestuurd, hoef jij je niet meer druk te maken over pinverschillen, die zijn voorgoed verleden tijd!

5. Sneller de volgende klant helpen

Consumenten hebben steeds minder geduld, daar schreven we eerder al dit artikel over. Laat snelheid nou een van de grote voordelen van een pinintegratie zijn. Twee keer knipperen met je ogen en de transactie is al voldaan, zodat de klant weer verder kan met zijn/haar dag.

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.