Utrecht Vet Event 2022

2 mins

Na drie jaar wachten is het Utrecht Vet Event weer terug. Op zaterdag 11 juni in de Jaarbeurs in Utrecht kan je weer leren, ontdekken, netwerken en kennismaken met diverse thema’s rondom de praktijk. Zowel het medische aspect als de managementkant van het vak krijgt uitgebreid de aandacht op het Utrecht Vet Event. Ook dit jaar is IDEXX Animana aanwezig. Kom ons ontmoeten en maak meteen kennis met onze nieuwe Animana help hub!

Het Utrecht Vet Event

Proveto organiseert deze 6e editie van het Utrecht Vet Event met een verfrissend programma, gepresenteerd door nationale en internationale topsprekers, een uitgebreide beursvloer en een gezellig avondprogramma met entertainment en muziek. Dit jaar eindigt Utrecht Vet Event met een optreden van Xander de Buisonjé en in het kader van het 75-jarig jubileum van de Cluster Gezelschapsdieren van de KNMvD een zeer bijzondere PubQuiz.

Het programma van het Utrecht Vet Event 2022 is aansprekend en praktijkgericht en wordt gevormd door lezingen rondom medische thema’s, gebracht door diverse sprekers uit binnen- en buitenland. Daarnaast is er aandacht voor het team en management voor dierenartsen, paraveterinairen en praktijkmanagers, verzorgd door Digiredo en St. Anna Advies.

Zien we je daar?

Op de expo zijn traditiegetrouw verschillende standhouders aanwezig, uiteraard zullen wij (en IDEXX) niet ontbreken. Loop langs bij onze stand om ons persoonlijk te ontmoeten, nieuwe gezichten te begroeten en te horen waar we mee bezig zijn. Wij kijken er in ieder geval erg naar uit om je eindelijk weer in het echt te zien. Tot dan!

Meer informatie
Utrecht Vet Event
Zaterdag 11 juni 2022
Locatie: Supernova – Jaarbeurs Utrecht

Inschrijving en tickets: Utrecht Vet Event 2022

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.