Ontvang 10% korting en bespaar met de najaarsactie van CCV!

4 mins

Ben je op zoek naar een eenvoudige manier om je praktijk te optimaliseren en tegelijkertijd kosten te besparen? Dan hebben we goed nieuws. In de maand november 2023 biedt CCV een exclusieve betaalterminal najaarsactie aan voor de gebruikers van Animana. Dat wil je niet missen!

Wat houdt deze CCV najaarsactie in?

 • Ontvang 10% korting op de aanschaf van de Verifone P400 of V400m
  Als onderdeel van de samenwerking tussen CCV en Animana biedt CCV jou een directe korting van 10% op de aanschaf van de Verifone P400 of V400m betaalterminal. Deze toonaangevende terminals zijn ontworpen om het betalingsproces in je praktijk snel, soepel en foutloos te laten verlopen.
 • Geef je oude terminal retour en ontvang € 75,00 terug
  Maar dat is nog niet alles! Als je je oude terminal retourneert aan de CCV installateur, krijg je naast de 10% korting ook nog eens een retourkorting van € 75,-. Nu is dus het perfecte moment om je betaalterminals te upgraden en tegelijkertijd te profiteren van extra besparingen.

De voordelen van de CCV integratie met Animana

 • Bespaar tijd
  De nieuwe CCV betaalterminals zijn geïntegreerd met Animana, waardoor het betalingsproces geautomatiseerd en foutloos verloopt. Je bespaart kostbare tijd aan de balie, want het bedrag hoeft niet meer handmatig te worden ingegeven en de betaling wordt automatisch verstuurd en verwerkt in de cliëntdata.
 • Voorkom betalingsfouten
  Met een niet geïntegreerde pinterminal moeten bedragen handmatig worden overgetypt, waardoor fouten – en dus pinverschillen bij de dagafsluiting – kunnen ontstaan. Bij Animana staan hulpvragen rondom kas- en pinverschillen in de top 10 van de meestgestelde vragen. Met een pinkoppeling met CCV zijn pinverschillen verleden tijd.
 • Verhoog de klantervaring
  De balie biedt een laatste waardevol contactmoment met de huisdiereigenaar rondom therapietrouw en klantenbinding voordat deze je praktijk verlaat. Met een soepel en geautomatiseerd betaalproces blijft er tijd – en daarmee focus – over voor de huisdiereigenaar.

Maak gebruik van de CCV betaalterminal najaarsactie!

Mis deze kans niet om je praktijk te optimaliseren en tegelijkertijd kosten te besparen. Klik op de knop ‘Ik wil deze integratie‘ op om de upgrade naar de Verifone P400 of V400m te regelen en profiteer van de 10% korting en de € 75,- retourkorting. Deze actie loopt van 1 november 2023 tot en met 30 november 2023.

Hoe kun je meedoen?

Vraag de CCV integratie via de onderstaande knop aan. Je krijgt enkele vragen en hierna zal een medewerker van CCV contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Tijdens de afspraak zal een CCV installateur de nieuwe pinterminal(s) installeren en je oude terminal omwisselen, de integratie met Animana opzetten en je uitleg geven over het gebruik van de CCV pinterminal, zodat je meteen kunt profiteren van de voordelen.

Animana help hub
Leer meer over de pin-integratie met CCV via de integratiepagina in de Animana help hub. Deze vertelt meer over het starten met CCV en de instellingen in Animana.

Pin-integratie installeren
Dit is mogelijk via de Integrations Hub in Animana. Let op: de Integrations Hub is alleen toegankelijk voor gebruikers met beheerdersrechten.

Over CCV
CCV is al meer dan 60 jaar een vertrouwde aanbieder van betaaloplossingen, van pinnen tot online betalingen. Met ruim 137.000 klanten in Nederland regelt CCV dagelijks een kwart miljoen betalingen met diverse betaaloplossingen.

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.