Nieuwe mogelijkheden van de Animana help hub – Q1 2024

,
7 mins

Afgelopen jaar lanceerden wij de Animana help hub. Met de Animana help hub vind je snel het antwoord op je vraag. Alles wat je zoekt is vanaf één plek toegankelijk. Op de help hub geven we je achtergrondinformatie, kennis, toegang tot add-ons, integraties en de mogelijkheid om zelf verschillende zaken rondom jouw Animana account te regelen. De Animana help hub wordt continu geüpdatet en doorontwikkeld.

Graag informeren we je over onze nieuwe content, mogelijkheden en artikelen.

Algemene verbeteringen

Maandelijks voeren wij algemene verbeteringen door in de Animana help hub. Deze verbeteringen komen voort uit feedback van jullie als gebruikers, onze partners en onze eigen Animana collega’s en daarnaast uit onze gebruiksanalyses. Hieronder vind je enkele nieuwe verbeteringen in de Animana help hub:

NIEUW: Contextuele in-pagina help
Grote kans dat het jou als gebruiker al is opgevallen. Binnen Animana verschijnen op steeds meer plekken nieuwe ‘in-pagina help’ knoppen die jou meer informatie geven over de functionaliteit op de pagina zelf. Dit betekent dat jij als gebruiker niet meer hoeft te zoeken om bij het antwoord op jouw vraag te komen en dus sneller door kunt met de taak waar je mee bezig bent. Terwijl jij als gebruiker deze nieuwe functionaliteit ontdekt en gebruikt, leren wij hoe jij sneller en prettiger bij het antwoord op jouw vraag komt. Het afgelopen kwartaal hebben wij op deze pagina’s rechtsboven een contextuele in-pagina help toegevoegd of bijgewerkt:

  • Krijg hulp bij het toevoegen van een transactie (Extra > Financieel > Saldi Kas/Bank)
  • Krijg hulp bij de kastelling (Extra > Financieel > Dagoverzicht)

Updates in ‘Get’ in de Animana help hub

In de optie Get’ zie je met welke veterinaire partners wij samenwerken. Door onze krachten te bundelen, bieden wij een breed scala aan integraties aan, waarmee je extra functionaliteiten aan Animana kunt toevoegen. Hierdoor kan je op basis van je eigen wensen en voorkeuren het praktijkmanagementsysteem creëren dat voldoet aan de specifieke wensen en eisen van jouw praktijk.

NIEUW: Zonderland & Van Zeijl

Het afgelopen kwartaal zijn we een partnerschap aangegaan met Zonderland & Van Zeijl. Zij zijn expert op het gebied van zorglogistiek. Zonderland & Van Zeijl helpt dierenartspraktijken om op een andere manier te kijken naar de beschikbare capaciteit in de praktijk, waardoor praktijken meer gedaan krijgen met het personeel dat er is. In een aantal gastblogs zullen ze jullie (en ons) dit jaar een inkijkje geven in de wereld van de zorglogistiek. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om de gastblogs niet te missen!

PETscan

PETscan is een registratiesysteem voor ziekten bij honden en katten, ontwikkeld door het Expertisecentrum Genetica Diergeneeskunde van de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht. Animana heeft al jaren een integratie met PETscan en toch merkten we dat veel praktijken het nog niet gebruiken. Daarom vertellen we je er graag meer over, want geloof het of niet, als je de integratie gebruikt (overigens kosteloos), dan help je mee om het leven van veel honden en katten te verbeteren!

Wil je meer weten? Schrijf je dan via onderstaande knop in voor onze PETscan mailings. Je ontvangt dan in totaal 4 e-mails en de mailing stopt automatisch.

Updates in ‘Support’ in de Animana help hub

In de optie ‘Support’ vind je al onze knowledge base artikelen. Hier kan jij snel zoeken en bladeren door de honderden helpartikelen over Animana. Omdat Animana continu wordt verbeterd en geüpdatet, wordt onze database met helpartikelen ook wekelijks uitgebreid en aangevuld met nieuwe content. Hier vind je de meest in het oog springende artikelen van dit moment:

NIEUW: Landbouwhuisdieren in focus

In Animana kun je zowel gezelschapsdieren als landbouwhuisdieren en paarden ‘houden’. Omdat onder andere voor de verslaglegging van landbouwhuisdieren en paarden je workflow net even anders is in Animana, hebben wij een speciale in focuspagina samengesteld, die jou direct de antwoorden en oplossingen geeft op vragen met betrekking tot deze patiënten.

NIEUW: Succesvol e-mailen in focus

Communiceren met je cliënten doe je de hele dag door. E-mailen maakt daar een belangrijk onderdeel van uit en we willen er voor zorgen dat je het maximale haalt uit onze e-mailfunctionaliteit. Om deze reden hebben wij een in focuspagina gemaakt waar wij je alle beschikbare informatie geven over e-mailen vanuit Animana.

Top 5 nieuwe artikelen:

Top 3 aangepaste artikelen op basis van jullie feedback:

Maak kennis met de Animana help hub

Met de Animana help hub vind je snel het antwoord op je vraag. Alles wat je zoekt is vanaf één plek toegankelijk. We geven je achtergrondinformatie, kennis, toegang tot add-ons, integraties en de mogelijkheid om zelf verschillende zaken rondom jouw Animana account te regelen.

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.