2 mins

In een recent gepubliceerd artikel op onze blog leggen we uit hoe je ons in 2019 hebt geïnspireerd door het invullen van de ‘Learning & Knowledge’ enquête. In de afgelopen maanden hebben we onze allereerste nieuwe cursus “Een introductie tot Animana” ontworpen. Aangemoedigd door jouw feedback hebben we de beslissing genomen om een mix van leermaterialen te creëren, die gebruikers helpt om kennis te maken met onze software.

Deze cursus is ontworpen voor nieuwe gebruikers van Animana en is de eerste in een reeks van cursussen die we de komende jaren zullen opleveren. Deze cursus richt zich op het bieden van kennis en vaardigheden die een nieuwe gebruiker van Animana nodig heeft om aan de slag te kunnen gaan. Perfect als je net een nieuwe assistent(e) hebt aangenomen en hem/haar klaar wilt stomen of als je behoefte hebt aan een opfrisser. De modules in deze cursus behandelen onder meer de volgende onderwerpen: cliënten- en patiëntenbeheer, een consult aanmaken, producten toevoegen aan een patiënt, factureren en betalingen verwerken.

Elke les bevat een video met informatie over de betreffende functionaliteit en als je zin hebt kun je in bijna elke module ook meteen oefenen wat je hebt geleerd. Als je alleen de video’s bekijkt, zal deze cursus je in 40 minuten op weg helpen; als je ook de opdrachten doet, duurt het ongeveer 60 minuten om de volledige cursus te voltooien.

O ja, tot slot: deze cursus is gratis! Je kunt deze cursus direct starten door hieronder op de knop te klikken:

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.