4 mins

IDEXX Animana Release Hoogtepunten: Version 7.3

Deze versie bevat meerdere nieuwe functionaliteiten en veranderingen ter verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Door de hoogtepunten van deze release zorgvuldig door te lezen, weet je zeker dat je up-to-date bent met alle nieuwe ontwikkelingen binnen Animana.

Verbeteringen van het patiëntdossier

Een nieuwe look voor de actieknoppenrij

Om de bruikbaarheid en toegankelijkheid te verbeteren, hebben we de actieknoppen van het patiëntdossier een nieuwe look gegeven. Ook hebben we alle knoppen dezelfde kleur gegeven, zodat acties sneller en gemakkelijker verlopen.

Prijsindicatie is verplaatst!

Vanwege de populariteit van de functie “Prijsindicatie” hebben we de actie verplaatst van de drop-down naar een eigen actieknop – je vindt hem nu als laatste knop op de rij actieknoppen.

Verbeterde aanpassingsmogelijkheden voor filters in het patiëntdossier

In de vorige versie van Animana hebben we vernieuwde filters in het patiëntdossier geïntroduceerd. In deze versie verbeteren we deze graag nog verder met de optie om de tweede (of derde) filterrij te tonen of te verbergen.

Klik gewoon op het uitklap/inklap icoon aan de rechterkant.

Als je een ander patiëntdossier bezoekt, onthoudt Animana de laatste status (ingeklapt of niet ingeklapt), dus je weergave blijft zoals je die als laatst hebt gekozen, tenzij je van apparaat verandert of de cookies van je browser wist.

Protocollen in het patiëntdossier

Het uiterlijk van protocollen in het patiëntdossier is verbeterd, zodat dit beter overeenkomt met hoe de protocollen gedefinieerd zijn in instellingen > algemene instellingen > beheer protocollen.

Groepsnamen worden nu getoond met subinformatie binnen die sectie, en de tekstopmaak is verbeterd.

Voor meer informatie over aangepaste protocollen en het definiëren van groepen, bekijk je het artikel Hoe maak ik een nieuw basisprotocol?. Voor tips hoe je protocollen kunt gebruiken om in één oogopslag belangrijke huisdierinformatie te identificeren, kun je kijken bij de gerelateerde tip op de Animana Tips en Trucs pagina.

Rapport Factuur Details bijgewerkt

Het rapport Factuurdetails (Extra > Rapporten > Factuurdetails (Excel Export)) is verbeterd, met een nieuw uiterlijk en nieuwe sorteeropties voor de meeste kolommen.

Vragen?

We hopen dat je blij bent met de nieuwe functies en verbeteringen die we hebben geïntroduceerd in IDEXX Animana. Als je vragen hebt over een van de wijzigingen, aarzel dan niet om de Animana help hub te raadplegen of om contact op te nemen met Animana Customer Support.

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.