3 mins

IDEXX Animana Release Hoogtepunten: Version 7.13

Deze versie bevat meerdere nieuwe functionaliteiten en veranderingen ter verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Door de hoogtepunten van deze release zorgvuldig door te lezen, weet je zeker dat je up-to-date bent met alle nieuwe ontwikkelingen binnen Animana.

Verbeteringen aan het paard fertiliteit merrie protocol

Op basis van jullie feedback hebben we een aantal gebruiksverbeteringen aangebracht in het paard fertiliteit merrie protocol voor paardenklinieken.

  • Het voorheen gecombineerde veld “vagina/cervix/uterus” is nu opgesplitst in aparte velden.
  • Er is een selectievakje voor “embryotransplantatie” toegevoegd.
  • De optie “embryotransplantatie” is toegevoegd aan het dropdownmenu bij het toevoegen van een vervolgbehandeling.

Deze release biedt ook de volgende verbeteringen

Verbeterd: volgorde van taken

Taken met dezelfde vervaldatum in de werklijst en op de Animana startpagina worden nu gesorteerd op aanmaakdatum.

Verbeterd: afdrukken protocollen paard

We hebben een aantal onnauwkeurigheden in het afdrukken van verschillende paardenprotocollen gecorrigeerd. De afdrukversie komt nu overeen met de weergave op het scherm. Deze wijzigingen zijn van toepassing op de volgende paardenprotocollen:

  • Paard gebitsverslag
  • Paard peesscan
  • Paard kreupelheidsonderzoek
  • Paard rugprobleem

Verbeterd: verwijderen van afspraken na euthanasie

We hebben de logica verbeterd voor het automatisch verwijderen van afspraken wanneer een dier is geëuthanaseerd. Antidateren zal niet langer leiden tot het onbedoeld verwijderen van afspraken, waardoor miscommunicatie tijdens deze gevoelige periode voor huisdiereigenaren wordt voorkomen.

Nieuw: mergecode voor logboek duur kuur

We hebben een mergecode toegevoegd waarmee het logboek automatisch wordt gevuld met informatie over de duur van de kuur, zodat praktijken nog beter aan de regelgeving kunnen voldoen. De nieuwe mergecode ${logboek.duurkuur} kun je vinden in de Content Designer, onder het kopje Koppel > duur kuur.

Verbeterd: informatie bij het maken van custom protocollen

Bij het maken of bewerken van een custom protocol is er nu een tooltip ter verduidelijking van het alleen-lezen selectievakje, dat kan worden gebruikt om het verwijderen van ingevulde velden in een patiëntdossier te blokkeren.

Nieuw: Guatemala toegevoegd aan de keuzelijst met landen

Guatemala is nu een keuzemogelijkheid bij het aanmaken van een nieuw contact of het toevoegen/bewerken van adressen in Clientdata, zodat je huisdiereigenaren in het buitenland correct kunt factureren.

Verbeterd: validatie voor bankidentificatiecodes (BIC)

Om de kans op fouten te verkleinen, hebben we het validatieproces voor BIC’s bijgewerkt wanneer je ze toevoegt of bewerkt op de pagina Clientdata > Financieel of in Instellingen > Algemene instellingen > Locaties.

Vragen?

We hopen dat je blij bent met de nieuwe functies en verbeteringen die we hebben geïntroduceerd in IDEXX Animana. Als je vragen hebt over een van de wijzigingen, aarzel dan niet om de Animana help hub te raadplegen of om contact op te nemen met Animana Customer Support.

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.