4 mins

IDEXX Animana Release Hoogtepunten: Version 6.8

Deze versie bevat meerdere nieuwe functionaliteiten en veranderingen ter verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Door de hoogtepunten van deze release zorgvuldig door te lezen, weet je zeker dat je up-to-date bent met alle nieuwe ontwikkelingen binnen Animana.

Productinformatie delen met klanten

Animana biedt nu een eenvoudige manier om productinformatie te delen met klanten via QR-codes. Dit helpt je niet alleen beter te voldoen aan de regelgeving, maar is ook een goede manier om ervoor te zorgen dat klanten de juiste informatie te zien krijgen.

Er zijn twee manieren waarop je een product-URL kunt toevoegen:

  • via het product zelf (extra > producten > producten > [product] > etiket)
  • via bulk bewerken producten (extra > producten > bijwerken producten> dropdown etiket)

Als aan een product een URL gekoppeld is, wordt automatisch een QR-code afgedrukt als tweede etiket. Jouw klanten kunnen deze QR-code met hun telefoon scannen en worden rechtstreeks naar de website met productinformatie gebracht.

Patiënten euthanasie verbeteringen

Er zijn een paar manieren om een patiënt als geëuthanaseerd of inactief te markeren in Animana;

  • automatisch via het toevoegen van een euthanasieproduct (gedefinieerd in extra > producten> producten > [selecteer product] > tabblad Product Info > Euthanasie),
  • via het toevoegen van een “overleden op” datum in het tabblad Patiëntgegevens,
  • via het markeren van een patiënt als “actief=nee” in het tabblad Patiëntgegevens.

Nieuw in deze versie is dat alle bovenstaande methoden nu een optie bieden om toekomstige afspraken voor die patiënt te verwijderen (als de patiënt afspraken heeft).

Om te zien welke afspraken worden verwijderd, kun je in het pop-up venster het PDF-rapport downloaden.

Bovendien zal, afhankelijk van de methode, de patiëntdata worden aangepast naar “actief=nee”, en gemarkeerd worden met de status “euthanasie”. In de volgende tabel vind je een overzicht van de werkwijze:

Eenvoudiger afdrukken van grafieken van patiëntgewichten

Op basis van jullie feedback hebben we een probleem opgelost met het afdrukken van het patiëntgewicht. In deze versie van Animana kun je de grafiek nu eenvoudig afdrukken via je webbrowser. Kies Bestand> afdrukken in de browser (of druk op CTRL+P).

Verbeterde instellingen voor automatische herinneringen

We hebben het scherm voor automatische herinneringinstellingen verbeterd (instellingen > algemene instellingen > notificatie instellingen), zodat de pagina gemakkelijker te begrijpen is en betere feedback geeft over mogelijke verkeerde configuraties.

Bij het bewerken of aanmaken van automatische herinneringen kun je aangeven of de herinnering “voor” of “na” de vervaldatum wordt verzonden. Op basis van die instellingen kun je bij het opslaan met behulp van de feedback op de pagina controleren of herinneringen correct zijn ingesteld (met afnemende dagen voor “voor”-datum herinneringen en toenemende dagen voor “na”-datum herinneringen).

Vragen?

We hopen dat je blij bent met de nieuwe functies en verbeteringen die we hebben geïntroduceerd in IDEXX Animana. Als je vragen hebt over een van de wijzigingen, aarzel dan niet om de Animana help hub te raadplegen of om contact op te nemen met Animana Customer Support.

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.