3 mins

IDEXX Animana Release Hoogtepunten: Version 6.6

Deze versie bevat meerdere nieuwe functionaliteiten en veranderingen ter verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Door de hoogtepunten van deze release zorgvuldig door te lezen, weet je zeker dat je up-to-date bent met alle nieuwe ontwikkelingen binnen Animana.

Het tijdstip van een consult bekijken

Alle drukke praktijken zullen wel eens gefrustreerd zijn geraakt door opnamepatiënten met meerdere consulten op dezelfde dag, omdat die verwarring kunnen veroorzaken in het patiëntdossier. Dat probleem is nu opgelost. Je kunt nu de tijd toevoegen aan een consult, waardoor er een duidelijke tijdlijn ontstaat voor meerdere consulten op dezelfde dag.

Als je nu een consult toevoegt vanuit een patiëntdossier, wordt de huidige tijd automatisch toegevoegd aan het consult. Als je een consult bewerkt, of achteraf een consult toevoegt, hoef je je geen zorgen te maken; de tijd is volledig aanpasbaar.

Meerdere consulten (met de aanwezige tijden) worden chronologisch weergegeven in het patiëntdossier ten opzichte van de andere consulten.

Klantbestellingen per locatie bekijken

Wanneer je werkt in praktijken met meerdere locaties, kan de lijst met klantbestellingen (Werklijst > Klantbestellingen) een verwarrende plek zijn. In deze release van Animana hebben we de locatie toegevoegd aan de tabel en een locatiefilter gemaakt voor een beter overzicht.

Om te filteren op een enkele locatie, selecteer je deze in de dropdown, het scherm toont dan alleen de klantbestellingen voor die locatie.

De volgende keer dat je dit scherm bezoekt, is de door jou gefilterde locatie nog steeds geselecteerd. Het is zo veel duidelijker en makkelijker om de juiste bestellingen te vinden.

Ook de export van klantbestellingen bevat nu de locatie.

Notificatie gewichtsverandering patiënt

Wanneer je een gewicht van een patiënt toevoegt, krijg je nu automatisch informatie over de relatieve gewichtsverandering van de patiënt sinds het laatste bezoek.

De melding toont de procentuele verandering en of de verandering een toename of afname is, zodat gezondheidsproblemen sneller in het oog springen.

Vragen?

We hopen dat je blij bent met de nieuwe functies en verbeteringen die we hebben geïntroduceerd in IDEXX Animana. Als je vragen hebt over een van de wijzigingen, aarzel dan niet om de Animana help hub te raadplegen of om contact op te nemen met Animana Customer Support.

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.