3 mins

IDEXX Animana Release Hoogtepunten: Version 6.1

Deze versie bevat meerdere nieuwe functionaliteiten en veranderingen ter verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Door de hoogtepunten van deze release zorgvuldig door te lezen, weet je zeker dat je up-to-date bent met alle nieuwe ontwikkelingen binnen Animana.

Verzend meerdere facturen in één e-mail

Op veler verzoek hebben we de mogelijkheid toegevoegd om meerdere facturen per e-mail te verzenden in slechts een paar klikken vanuit het cliënten dossier. Selecteer de facturen die je wilt versturen uit het betreffende klantdossier en klik vervolgens op de knop “Geselecteerde facturen e-mailen” bovenaan in het cliënten dossier. Je komt dan in het e-mailscherm van Animana, waar de geselecteerde facturen zijn samengevoegd tot één PDF en als bijlage zijn toegevoegd als één “facturen.pdf”, dus ook handig voor de ontvanger – geen meerdere e-mails en een wirwar aan bijlagen meer!

Verdere verbeteringen in het nieuwe betalingsproces

We hebben geluisterd naar alle feedback die we hebben ontvangen over het nieuwe betaalscherm dat in v6.0 van Animana is geïntroduceerd, en hebben diverse gebruiksverbeteringen doorgevoerd om het proces van de betalingen van klanten nog beter te maken.

Bepaal wie de producttekst op de facturen kan bewerken

In versie 5.7 van Animana hebben wij de mogelijkheid voor gebruikers toegevoegd om de “productfactuurtekst” aan te passen bij verkoop aan een klant; dit stelt je in staat om te bepalen wat er op de factuur zal worden getoond.

We hebben nu een permissie toegevoegd om te bepalen welke gebruikers in je praktijk deze wijzigingen kunnen aanbrengen.

Om deze permissie te wijzigen, ga je naar Instellingen > Algemene Instellingen> Beheer Toegangsrollen > “productfactuurtekst bij verkoop overschrijven”

Standaard zal deze instelling ingeschakeld zijn voor alle rollen; maar hebben gebruikers geen toegang tot de functie permissie “verkoop items/facturen toevoegen”, zullen zij ook geen toegang hebben tot het verkoopscherm.

Vragen?

We hopen dat je blij bent met de nieuwe functies en verbeteringen die we hebben geïntroduceerd in IDEXX Animana. Als je vragen hebt over een van de wijzigingen, aarzel dan niet om de Animana help hub te raadplegen of om contact op te nemen met Animana Customer Support.

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.