4 mins

IDEXX Animana Release Hoogtepunten: Version 6.0

Deze versie bevat meerdere nieuwe functionaliteiten en veranderingen ter verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Door de hoogtepunten van deze release zorgvuldig door te lezen, weet je zeker dat je up-to-date bent met alle nieuwe ontwikkelingen binnen Animana.

Een eenvoudigere manier om klantbetalingen te verwerken!

Nieuwe gebruikerservaring

De nieuwe werkwijze combineert het selectiescherm ‘betalingstype’ en het hoofdbetalingsscherm in één eenvoudiger scherm, waardoor je tijd en muisklikken bespaart.

Je kunt nu gemakkelijk een of meer facturen e-mailen vanuit het betalingsscherm

Eindelijk hoef je de factuur niet meer handmatig te verzenden vanuit het cliëntdossier! Je kunt nu een of meerdere facturen selecteren om te e-mailen. Selecteer gewoon de juiste facturen en klik op de knop Factuur email.

Facturen worden getoond in datumvolgorde en zijn standaard geselecteerd

Op veler verzoek worden de openstaande facturen bij het openen van het betaalscherm in datumvolgorde getoond (nieuwste eerst) en worden ze allemaal standaard geselecteerd.

De actieve factuur – bijvoorbeeld de factuur waarop je hebt geklikt om naar de betaalpagina te gaan – wordt vetgedrukt weergegeven.

Meer in-app ondersteuning en feedback

Om je te helpen je weg te vinden op het nieuwe scherm, hebben we meer in-app help toegevoegd. Check de tooltips, informatiebanners en validatiewaarschuwingen. Binnenkort vind je nog meer ondersteuning die direct van toepassing is op de pagina.

Betalingsnotities en beschrijvingen

Als er een beschrijving wordt ingevoerd wanneer een betaling wordt opgeslagen, zal deze in het cliëntdossier verschijnen als notitie bij de “betaling”. Als “Geen betaling” is geselecteerd en een beschrijving is ingevoerd, zal de omschrijving in het cliëntdossier worden getoond als een notitie voorafgegaan door “Geen betaling”, zodat het duidelijk is dat de klant nog niet heeft betaald.

Meer informatie over facturen

Je kunt nu facturen uitklappen om precies te zien welke producten en diensten in die factuur zijn opgenomen – nooit meer heen en weer klikken om te controleren op welke factuur welke regels staan!

Betalingsgeschiedenis

Alle historische betalingen voor individuele facturen worden nu duidelijk weergegeven in de tabel met factuurgegevens.

Betere weergave van de “Afronden en boeken”-functie

We hebben onze afrond- en boek verschil functie verbeterd. Indien geselecteerd, zal het “Nu betaald” bedrag automatisch afgerond worden naar de dichtstbijzijnde 5 ct. Als je handmatig een bedrag invoert dat meer dan 50 ct afwijkt van het “Nu betaald”-bedrag, wordt het verschil in rood weergegeven. Indien aangevinkt, zullen alle verschillen worden geboekt in een systeemgrootboek voor betalingsverschillen.

Vragen?

We hopen dat je blij bent met de nieuwe functies en verbeteringen die we hebben geïntroduceerd in IDEXX Animana. Als je vragen hebt over een van de wijzigingen, aarzel dan niet om de Knowledge Base te raadplegen of om contact op te nemen met Animana Customer Support.

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.