3 mins

IDEXX Animana Release Hoogtepunten: Version 5.8

Deze versie bevat meerdere nieuwe functionaliteiten en veranderingen ter verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Door de hoogtepunten van deze release zorgvuldig door te lezen, weet je zeker dat je up-to-date bent met alle nieuwe ontwikkelingen binnen Animana.

Verbeterd: Instellingen Gezondheidsplan

We hebben het beheer van de gezondheidsplannen verbeterd. Je kunt nu plannen deactiveren, in plaats van ze volledig te verwijderen.

Wanneer je de gezondheidsplannen bekijkt (Extra > Producten > Gezondheidsplannen), zul je nu standaard alleen actieve plannen zien – om inactieve plannen te tonen, ga je naar de Toon actieve/inactieve knop in de rechterbovenhoek van de pagina.

Belangrijkste wijzigingen aan de plannen zelf;

  1. Het veranderen van een plan van actief naar inactief (of vice versa) zal niets veranderen aan de plannen die zijn al toegewezen aan patiënten.
  2. Inactieve plannen kunnen niet langer aan patiënten worden toegewezen.
  3. Een plan kan alleen worden verwijderd als het niet aan een patiënt is toegewezen. Als het plan wel is toegekend, kun je het markeren als “inactief” en de Toon actieve/inactieve knop rechtsboven gebruiken om de betreffende lijst van plannen te bekijken.

Belangrijkste wijzigingen aan planregels;

  1. Een regel kan alleen worden verwijderd als deze nog niet is gebruikt om een korting aan een patiënt te geven. Als de regel al is gebruikt, kun je deze nu als inactief markeren.
  2. Als een regel inactief is, zijn de bijbehorende regelkortingen niet langer van toepassing.
  3. Inactieve regels worden getoond met een doorhaling, zowel op de instellingenpagina als op het patiënten info paneel. Volledig gebruikte regels worden in het rood getoond in het patiënten info paneel, zoals hieronder getoond.

Meet informatie vind je op onze Knowledgebase.

Off-label geneesmiddelen en EU-voorschriften voor landbouwhuisdieren

Hou rekening met de wijziging van de EU-verordening met betrekking tot de off-label wachttijden voor diergeneesmiddelen. En vergeet niet dat wanneer je een ‘off-label use’ product toevoegt aan een koppeldossier, Animana automatisch de standaard ‘off -label’ wachttijd zal toevoegen. Controleer de wachttijd altijd op juistheid. Als de standaard informatie onjuist is, corrigeer je deze en klik je op opslaan.

Vragen?

We hopen dat je blij bent met de nieuwe functies en verbeteringen die we hebben geïntroduceerd in IDEXX Animana. Als je vragen hebt over een van de wijzigingen, aarzel dan niet om de Knowledge Base te raadplegen of om contact op te nemen met Animana Customer Support.

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.