2 mins

IDEXX Animana Release Hoogtepunten: Version 5.7

Deze versie bevat meerdere nieuwe functionaliteiten en veranderingen ter verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Door de hoogtepunten van deze release zorgvuldig door te lezen, weet je zeker dat je up-to-date bent met alle nieuwe ontwikkelingen binnen Animana.

Product fatuurteksten zijn nu duidelijker

We hebben enkele belangrijke wijzigingen aangebracht in de manier waarop productfactuurteksten worden weergegeven op klantfacturen en we hebben tools toegevoegd, zodat je makkelijker kunt zien wat klanten te zien krijgen op de factuur.

Wanneer je een product toevoegt, kun je nu de “productfactuurtekst” aanpassen, zodat je makkelijker kunt bepalen wat er op de factuur wordt weergegeven.

Standaard zal dit veld de standaard factuurtekst tonen (zoals gedefinieerd in extra > producten> producten > [selecteer product] > factuurtekst), maar je kunt deze tekst nu wijzigen in de tekst die je op de factuur wilt zien. Als je de factuurtekst wijzigt bij het toevoegen van een product, wordt de tekst alleen gekoppeld aan dat specifieke product en ook permanent gekoppeld aan deze factuur.

Nadat je een product hebt toegevoegd, kun je nu eenvoudig zien wat er op de factuur zal worden afgedrukt door de nieuwe kolom “Factuurtekst” in de factuurtabel te bekijken.

Vragen?

We hopen dat je blij bent met de nieuwe functies en verbeteringen die we hebben geïntroduceerd in IDEXX Animana. Als je vragen hebt over een van de wijzigingen, aarzel dan niet om de Knowledge Base te raadplegen of om contact op te nemen met Animana Customer Support.

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.