3 mins

IDEXX Animana Release Hoogtepunten: Version 5.5

Deze versie bevat meerdere nieuwe functionaliteiten en veranderingen ter verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Door de hoogtepunten van deze release zorgvuldig door te lezen, weet je zeker dat je up-to-date bent met alle nieuwe ontwikkelingen binnen Animana.

IDEXX ProCyte One Haematologie Analyser integrate

U kunt nu de nieuwe ProCyte One Haematologie Analyser toevoegen aan uw Animana voor volledige integratie, zodat u testen kunt aanvragen en weer kunt ontvangen in de patienten kaart. Om dit eenmalig in te stellen in uw Animana account, gaat u naar instellingen > algemene instellingen > IDEXX, en zorg dat er een groen vinkje naast de Procyte One analyser staat.

Nu kunt u de ProCyte One en daarmee de CBC test kiezen wanneer u op “In-Huis Lab” klikt vanuit de patienten kaart.

Als u meer wilt weten over de integratie met Idexx’s nieuwste analyser, klik dan hier.

Vernieuwd: Werklijst taken

Als onderdeel van ons werk om de gebruiksvriendelijkheid te blijven verbeteren, wat gestart is met het wachttijden rapport, hebben we nu de taken pagina vernieuwd (te vinden onder het Werklijst icoon in de zwarte bovenbalk). De vernieuwde pagina heeft nog steeds dezelfde functionaliteit, maar nu met een overzichtelijke layout die het makkelijk maakt om te filteren.

Registratie codes homeopatische producten volledig ondersteund

In overeenstemming met de nieuwe regelgeving, ondersteunen we nu ook de RegNL-H product codes voor homeopatische producten, zodat u deze nauwkeurig kan doorsturen naar de IKB.

Als u producten toevoegt middels ‘prijslijst product toevoegen’ van uw leverancier, zal de RegNL-H code automatisch bij het product worden toegevoegd.

Application Programming Interface (API) uitgebreid

De Animana API maakt het mogelijk voor andere programma’s om met ons te communiceren. Je kunt het zien als de boodschapper die een vraag naar een ander programma stuurt en het antwoord terugbrengt in een verwacht formaat. We werken voortdurend aan onze API om de mogelijkheden om veilig gegevens uit te wisselen tussen Animana en andere applicaties te verbeteren, zodat we met andere partners kunnen samenwerken.

Voor meer informatie, of om toegang te krijgen tot de Animana API-documentatie, ga je naar http://help.animana.com/api.

Questions?

We hopen dat je blij bent met de nieuwe functies en verbeteringen die we hebben geïntroduceerd in IDEXX Animana. Als je vragen hebt over een van de wijzigingen, aarzel dan niet om de Knowledge Base te raadplegen of om contact op te nemen met Animana Customer Support.

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.