3 mins

IDEXX Animana Release Hoogtepunten: Version 5.0

Deze versie bevat meerdere nieuwe functionaliteiten en veranderingen ter verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Door deze release hoogtepunten zorgvuldig door te lezen, weet je zeker dat je up-to-date bent met alle nieuwe ontwikkelingen binnen Animana.

Verplichte velden bij het aanmaken van een nieuw en een nieuwe look!

Datakwaliteit is een kritisch aandachtsgebied voor de ontwikkeling van Animana. De toegevoegde waarde van betrouwbare informatie verbetert direct de werklast, de communicatie met cliënten en helpt de kwaliteit van de gezondheidszorg te verbeteren, door altijd te kunnen beschikken over de juiste informatie op het juiste moment.

Om de datakwaliteit te verbeteren, zul je nu zien dat sommige velden verplicht zijn wanneer je nieuwe contactpersonen aanmaakt. Deze velden zijn: type contactpersoon, voor- en achternaam (of een bedrijfsnaam), straat, postcode (behalve in Ierland), plaats en land. Afhankelijk van de instellingen kunnen de velden “Klant geworden via” en “E-mail” ook verplicht zijn.

Wij hebben ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om het uiterlijk van de pagina te vernieuwen, zodat hij nu duidelijker en gemakkelijker in gebruik is.

Voor meer informatie, zie ons knowledgebase artikel hier.

In de toekomst willen we de datakwaliteit nog verder verbeteren met een reeks uitbreidingen waaronder telefoonnummer- en e-mailvalidatie.

Application Programming Interface (API) uitgebreid

De Animana API maakt het mogelijk voor andere programma’s om met ons te communiceren. Je kunt het zien als de boodschapper die een vraag naar een ander programma stuurt en het antwoord terugbrengt in een verwacht formaat. We werken voortdurend aan onze API om de mogelijkheden om veilig gegevens uit te wisselen tussen Animana en andere applicaties te verbeteren, zodat we met andere partners kunnen samenwerken.

Voor meer informatie, of om toegang te krijgen tot de Animana API-documentatie, ga je naar http://help.animana.com/api.

Questions?

We hopen dat je blij bent met de nieuwe functies en verbeteringen die we hebben geïntroduceerd in IDEXX Animana. Als je vragen hebt over een van de wijzigingen, aarzel dan niet om de Knowledge Base te raadplegen of om contact op te nemen met Animana Customer Support.

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.