2 mins

IDEXX Animana Release Hoogtepunten: Version 4.25

Deze versie bevat meerdere nieuwe functionaliteiten en veranderingen ter verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Door deze release hoogtepunten zorgvuldig door te lezen, weet u zeker dat u up-to-date bent met alle nieuwe ontwikkelingen binnen Animana.

Nieuw: Ouderdomsanalyse debiteuren

Om het voor u eenvoudiger te maken om uitstaande schulden te rapporteren en daarop te reageren, hebben we een openstaande dagenfilter toegevoegd aan de debiteurenpagina (extra> financieel> debiteuren). Met behulp van dit filter kunt u snel schulden in elke categorie bekijken.

Deze ouderdomsanalyse is ook beschikbaar wanneer u de tabel exporteert – zodat u de gegevens verder kunt bewerken – bijvoorbeeld met een draaitabel in excel, om de totalen in elke categorie te tonen. Voor meer informatie, zie ons knowledgebase artikel hier.

Verbeterd: Verlengde beschikbaarheid herinnering Job rapport

Op basis van uw feedback hebben we de verschikbaarheid van de herinnering job rapportage verlengd. Voorheen was dit 14 dagen, deze periode is nu verruimd naar nu 28 dagen, zodat u meer tijd heeft om eventuele foutmeldingen op te lossen.

Questions?

We hopen dat u blij bent met de nieuwe functies en verbeteringen die we hebben geïntroduceerd in IDEXX Animana. Als u vragen hebt over een van de wijzigingen, aarzel dan niet om de Knowledge Base te raadplegen of om contact op te nemen met het Animana Customer Support.

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.