Hoe we Animana voor jou blijven verbeteren – Update Q1 2021 2020

2 mins

In 2021 is datakwaliteit een belangrijk thema voor IDEXX Animana. We kijken naar manieren om de gegevens die in Animana zijn opgeslagen te verbeteren – of ze nu direct in Animana worden ingevoerd en onderhouden of via onze API-service en een externe partner.

Datakwaliteit is een cruciaal gebied om aan te pakken. De voordelen van betrouwbare informatie kunnen direct worden gekoppeld aan het verbeteren van de efficiëntie van de werklast, gemakkelijkere communicatie met cliënten en betere gezondheidsresultaten voor patiënten.

Hier zijn bijvoorbeeld enkele voorbeelden van verbeteringen:

  • Gestandaardiseerde gegevensformaten maken automatisering van uw werklast en applicatie-integraties mogelijk. Hierdoor bent u minder tijd kwijt aan administratieve taken en kunt u uw praktijk met minimale inspanning end-to-end beheren.
  • Nauwkeurige gegevens zorgen ervoor dat uw klantcommunicatie eerder wordt ontvangen en opgevolgd. Het stelt u ook in staat om met minimale inspanning een meer gepersonaliseerde ervaring te bieden aan uw klanten.
  • Nauwkeurigheid is ook van cruciaal belang als het gaat om klinische gegevens. Het zorgt ervoor dat de juiste behandelingen worden voorgeschreven en dat er meer inzichten mogelijk zijn met behulp van vastgelegde gegevens.

We beginnen deze reis met het verbeteren van de pagina waarop u een nieuwe klant aanmaakt. Om ervoor te zorgen dat u niet vergeet het cliëntendossier in te vullen, maken we een aantal velden verplicht. De verplichte velden zijn onder andere klanttype, volledige naam (of een bedrijfsnaam), adres en telefoonnummer. We onderzoeken ook of we hulpmiddelen kunnen introduceren die ervoor zorgen dat uw telefoonnummers eenduidig zijn, zoals de juiste landcode en nummerlengte.

Deze verbeteringen zullen in fasen worden ingevoerd, dus houd toekomstige berichten in de gaten. Hierin zullen we pre-release beschrijvingen geven van wat er gaat veranderen en wanneer.

Wilt u meepraten?

Naast het datakwaliteitsinitiatief lanceren we ook een klantenonderzoeksgroep. Als u ons wilt helpen problemen op te lossen door middel van software-ontwikkeling en deel wilt uitmaken van toekomstige onderzoeksgroepen, klik dan hier.

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.