Haal het maximale uit het Utrecht Vet Event

3 mins

Heb je er al zin in? Zaterdag 10 juni is het 7e Utrecht Vet Event en met een groter vloeroppervlakte dan voorgaande jaren en meer bezoekers belooft het nu al een erg succesvolle en interessante editie te worden. Omdat een beursvloer natuurlijk iets heel anders is dan de praktijk (en eerlijk, soms zelfs een beetje overweldigend kan zijn) hebben wij enkele items voor je samengevat. Zo weet je zeker dat jij het maximale uit jouw bezoek aan het Utrecht Vet Event haalt.

IDEXX Animana

Of je nou al jaren gebruikmaakt van Animana of net nieuw bent – er zijn genoeg redenen om de stand van IDEXX Animana te bezoeken op het Utrecht Vet Event. Ook al denk je dat je Animana door-en-door kent, wij weten zeker dat wij jou op het Utrecht Vet Event nog enkele dingen kunnen vertellen en laten zien waardoor jij op maandag met nog meer plezier werkt in de praktijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van de pinkoppeling met CCV, enkele nieuwe tips en tricks of bijvoorbeeld de Animana help hub? Geen vraag is ons eigenlijk te gek en wij helpen je graag om het maximale uit IDEXX Animana te halen.

Standnummer: 22 en 23

IDEXX analyzers en het referentielaboratorium

Wil je nog meer uit Animana halen? Denk dan bijvoorbeeld aan een directe integratie met IDEXX in-huis diagnostiek of bijvoorbeeld VetConnect PLUS. Deze directe koppeling bespaart je ontzettend veel tijd en verbetert de workflow in de praktijk. Wist je bijvoorbeeld dat je met VetConnect PLUS rechtstreeks vanuit het patiëntdossier in Animana een laboratoriumtest kunt aanvragen bij IDEXX?

Standnummer: 22 en 23

St. Anna Advies

Prettig werken in de praktijk; een groot onderdeel daarvan is communicatie. Onze communicatiecampagne in samenwerking met St. Anna Advies zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn. In 2023 kunnen alle gebruikers van Animana gratis verschillende communicatiesimulaties van de Veterinary DialogueTrainer spelen. Met behulp van deze simulaties train jij op een leuke en veilige manier je gespreksvaardigheden. Op het Utrecht Vet Event kan je in de experience room zelfs een van deze simulaties spelen in Virtual Reality!

Standnummer: 6
Tijden experience room: 10.40 en 14.40 uur

Vetstoria

Een goede klantervaring begint al tijdens het maken van de afspraak. Wist je dat bijna 50% van de online afspraken wordt geboekt buiten openingstijden? Dat zijn dus afspraken die je mogelijk misloopt als je op jouw website niet de mogelijkheid aanbiedt om online een afspraak bij je in te boeken. En wees gerust, want je hoeft echt geen IT-expert te zijn om online afsprakenbeheer in te stellen. Reken maar dat je klanttevredenheid omhoog schiet en je telefoonkosten omlaag. Loop gerust langs bij de stand van Vetstoria voor meer informatie over online afsprakenbeheer.

Standnummer: 55

MSD en de Veterinary Content Cloud

MSD Animal Health is deelnemer van het eerste uur van de Veterinary Content Cloud. Met behulp van de Veterinary Content Cloud in Animana plaats je met een druk op de knop informatie voor huisdiereigenaren in Animana, die je vervolgens kan verwerken in herinneringen en oproepen, informatiebrieven, productinformatie en meer. Handig, want zo weet je altijd dat jullie direct over de nieuwste informatie beschikken. MSD kan je meer vertellen over de beschikbare informatie in de Veterinary Content Cloud en Animana kan je de werking laten zien en je tips en tricks geven over het werken met de Veterinary Content Cloud en de Content Designer.

Standnummer MSD: 34
Het gemak van de Veterinary Content Cloud zelf ervaren? Bezoek Animana, standnummers 22 en 23

Team en Management programma

Bij Animana hebben veel medewerkers een achtergrond in de praktijk en weten wij uit ervaring dat je pas echt fijn en prettig (samen)werkt in de praktijk als je ook de beschikking hebt over de juiste handvatten. Het programma Team en Management zal je zeker nieuwe kennis en inzichten geven over hoe prettiger en effectiever te werken in de praktijk. Zo zullen bijvoorbeeld de lezingen van St. Anna Advies en Digiredo jou zeker weten te inspireren zodat jij niet kan wachten op de maandag na het Utrecht Vet Event om weer aan de slag te gaan.

Bekijk hier het hele programma.

Loop je even langs bij onze stand op 10 juni? We kijken er naar uit je te zien!

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.