< 1 min

Welkom in IDEXX Animana versie 4.9!

Deze versie bevat meerdere nieuwe functionaliteiten en veranderingen ter verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Door deze release hoogtepunten zorgvuldig door te lezen, weet u zeker dat u up-to-date blijft van alle nieuwe ontwikkelingen binnen Animana.

Application Programming Interface (API)

Een API (Application Programming Interface) maakt het mogelijk dat programma’s met elkaar communiceren. Je kunt het zien als een pakketbezorger. Hij neemt een pakketje verzoeken mee die een systeem vertellen wat je wilt doen. En vervolgens wordt het pakketje met antwoorden terug bezorgd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een huisdiereigenaar die een afspraak bij de dierenarts boekt via Vetstoria. Vetstoria vraagt Animana of er beschikbare spreekuurtijden zijn en toont deze tijden als optie aan de huisdiereigenaar. De eigenaar van het dier kan de gewenste tijd reserveren en deze afspraak wordt daarna door Vetstoria in de Animana-agenda gezet.

Animana’s nieuwe API zal de huidige mogelijkheden voor veilige data-uitwisseling tussen Animana en andere applicaties verbeteren, zodat het voor ons mogelijk wordt om met andere partners samen te werken. In deze release hebben we meer datapunten toegevoegd waardoor Animana en externe parters beter met elkaar kunnen samenwerken.

Om toegang te krijgen tot de Animana API-documentatie, die met een wachtwoord beveiligd is, gaat u naar https://help.animana.com/api

Mocht u nog vragen hebben over de veranderingen in Animana, neem dan gerust contact op met Animana Customer Support of raadpleeg onze Kennisdatabank.

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.