2 mins

Welkom in IDEXX Animana versie 4.3!

Deze versie bevat meerdere nieuwe functionaliteiten en veranderingen ter verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Door deze release hoogtepunten zorgvuldig door te lezen, weet u zeker dat u up-to-date blijft van alle nieuwe ontwikkelingen binnen Animana.

BELANGRIJK: Wijzigingen in creditfunctionaliteit

Deze release zetten we, op veler verzoek, de eerste stappen om de bestandsbeheerfunctionaliteit van Animana te verbeteren. Hierdoor krijgt u meer mogelijkheden om uw voorraad goed te beheren en kunt u nog beter voldoen aan de geldende regelgeving.

In deze release wijzigen we de manier waarop u retouren, teruggaven en correcties kunt verwerken. Als u, vanaf deze release, een teruggave, terugbetaling of een correctie op een factuur wilt registeren, kunt u dit alleen nog doen via de nieuwe knop “creditfactuur aanmaken”. U vindt deze knop straks op originele factuur die u wilt crediteren.

De mogelijkheid om een ​​creditfactuur te maken door een product met een negatief aantal toe te voegen, zal straks niet langer beschikbaar zijn.

Waarom deze verbetering?

  • U kunt gemakkelijk een hele factuur opnieuw aanmaken, met een slechts paar muisklikken, als er factuurcorrecties nodig zijn vanwege fouten. Dit betekent dat u uw klanten niet meer hoeft te verwarren met meerdere facturen, terwijl u toch een passend controletraject behoudt.
  • Er zullen minder problemen zijn met de voorraad, waarbij deze onjuist is aangepast vanwege de negatieve factuurregels.
  • u voldoet nog beter aan uw administratieve en boekhoudkundige verplichtingen.
  • Deze aanpassing is de start voor verdere verbeteringen van de voorraadbeheerfuncties in Animana.

Opmerking: als u de module Animana Spaarplan hebt geactiveerd (beheerders kunnen controleren of ze “spaarprogramma’s” hebben in het menu Extra> Producten>spaarprogramma’s), is deze nieuwe functionaliteit nog niet beschikbaar voor u. De knop “creditfactuur aanmaken” zal in een later stadium voor u beschikbaar worden.

Klik hier voor meer informatie.

IDEXX Progesterone-test nu beschikbaar

We hebben de Progesterone-test toegevoegd aan de IVLS-testmenu’s voor de Catalyst Dx en Catalyst One.

PETScan Diagnose

Als u een PETScan diagnose opslaat in de patiëntenkaart, zal de volledige diagnose zichtbaar zijn in het dossier. Hoe kan ik een diagnose voor PETscan invoeren?

Mocht u nog vragen hebben over de veranderingen in Animana, neem dan gerust contact op met Animana Customer Support of raadpleeg onze Kennisdatabank.

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.