4 mins

Animana Release Hoogtepunten: Versie 4.19

Deze versie bevat meerdere nieuwe functionaliteiten en veranderingen ter verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Door deze release hoogtepunten zorgvuldig door te lezen, weet u zeker dat u up-to-date bent met alle nieuwe ontwikkelingen binnen Animana.

Verbeterd: Creditpagina

We hebben het sneller en eenvoudiger voor u gemaakt om een creditfactuur aan te maken.

  • U kunt nu alle factuurregels op de creditpagina selecteren of deselecteren met behulp van de nieuwe knop.
  • Bij het openen van de creditpagina zijn alle factuurregels nu standaard niet geselecteerd, om het laden en browsen te verbeteren.

Houd er rekening mee dat de creditfunctionaliteit niet voor alle praktijken beschikbaar is, neem contact op met Animana Customer Support voor meer informatie.

Meer informatie over het aanmaken van een creditfactuur vind u in dit artikel op onze Knowledgebase.

Nieuw: Volledige facturen nu beschikbaar in het Klantenportaal

Als de aanvulling op de afgelopen release van Animana, waardoor de factuurstatus zichtbaar werd in het Klantenportaal, hebben we nu de mogelijkheid toegevoegd om facturen als PDF te bekijken of te downloaden.

Download invoices in the Client Portal Screenshot

Portal users can simply choose which invoice they wish to view, and a simple click will open (or download) it as a PDF.

New: Limiet Productaantal

Bij het toevoegen van producten op het patiëntendossier is er nu een bovengrens (van tien miljoen items). Dit voorkomt dat er per ongeluk te veel producten aan het patiëntendossier worden toegevoegd.

Application Programming Interface (API) uitgebreid

De Animana API maakt het mogelijk voor andere programma’s om met ons te communiceren. Je kunt het zien als de boodschapper die een vraag naar een ander programma stuurt en het antwoord terugbrengt in een verwacht formaat. We werken voortdurend aan onze API om de mogelijkheden om veilig gegevens uit te wisselen tussen Animana en andere applicaties te verbeteren, zodat we met andere partners kunnen samenwerken.

Met deze release kunnen afspraken die in Animana zijn gemaakt via de API worden verwijderd. Dit biedt software van derden, zoals online boekingsplatforms, meer mogelijkheden om de agenda van uw praktijk te beheren.

Voor meer informatie, of om toegang te krijgen tot de Animana API-documentatie, gaat u naar http://help.animana.com/api.

Prijslijst Royal Canin aangepast

Binnenkort zal de prijslijst van Royal Canin prijzen per zak aangeven in plaats van per omdoos.

Let op: Dit kan betekenen dat u aanpassingen moet doen op uw productinstellingen om gebruik te kunnen blijven maken van de functie bijwerken productprijzen.

Om op dit moment een juiste werking van de functionaliteit bijwerken productprijs te hebben, staan uw product instellingen waarschijnlijk ingesteld per omdoos. Met de wijzingen van Royal Canin naar bestellen per losse zak terwijl het bestelnummer gelijk blijft, zal u deze verpakkinseenheden naar onderstaand voorbeeld aan moeten passen om de verkoopprijs op een juiste manier te laten berekenen.

Een andere mogelijkheid is de oude producten deactiveren en de producten opnieuw toevoegen.

Wilt u meer weten over productinstellingen? Dan kunt u dit artikel raadplegen.

Questions?

We hopen dat u blij bent met de nieuwe functies en verbeteringen die we hebben geïntroduceerd in IDEXX Animana. Als u vragen hebt over een van de wijzigingen, aarzel dan niet om de Knowledge Base te raadplegen of om contact op te nemen met het Animana Customer Support.

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.