< 1 min

Welkom in IDEXX Animana versie 4.10!

Deze versie bevat meerdere nieuwe functionaliteiten en veranderingen ter verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Door deze release hoogtepunten zorgvuldig door te lezen, weet u zeker dat u up-to-date blijft van alle nieuwe ontwikkelingen binnen Animana.

IDEXX Animana en IDEXX SmartFlow synchronisatie

Als onderdeel van onze voortdurende verbeteringen van de integratie tussen Animana en SmartFlow, geven we u de controle over de productsynchronisatie. U kunt nu een overzicht krijgen van de productgroepen die gesynchroniseerd zijn tussen Animana en SmartFlow en u kunt zelf de koppeling van producten en combi-producten tussen Animana en SmartFlow toevoegen en verwijderen  – Hierdoor krijgt u zelf de controle en u bespaart tijd.

Als u een Animana beheerder bent, ga dan naar Instellingen> Algemene Instellingen> SmartFlow. Hier ziet u nu een optie om producten per locatie te synchroniseren. Klik op de knop “Synchroniseren” om te zien hoeveel producten er in die groep zitten (in Animana), en hoeveel er gesynchroniseerd zijn met SmartFlow. U kunt dan selecteren welke groepen u wilt synchroniseren. Als u tevreden bent met uw selectie, klikt u op de knop “Synchroniseren met SmartFlow” en u bent klaar. Ga naar SmartFlow en u zult zien dat de wijzigingen al zichtbaar en klaar zijn om te gebruiken! Voor meer informatie, bezoek ons kennisbankartikel hier.

Houd er rekening mee dat u dit synchronisatieproces uitvoert, elke keer dat u een product toevoegt aan een productgroep.

Mocht u nog vragen hebben over de veranderingen in Animana, neem dan gerust contact op met Animana Customer Support of raadpleeg onze Kennisdatabank.

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.