2 mins

Welkom in IDEXX Animana versie 4.1!

Deze versie bevat meerdere nieuwe functionaliteiten en veranderingen ter verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Door deze release hoogtepunten zorgvuldig door te lezen, weet u zeker dat u up-to-date blijft van alle nieuwe ontwikkelingen binnen Animana.

IDEXX Smart Flow-integratie
Smart Flow, aangekocht door IDEXX in 2018, is een revolutionair workflowoptimalisatiesysteem. We zijn er trots op om de eerste stap van integratie te introduceren. In Animana versie 4.1, kunt u patiëntinformatie van IDEXX Animana direct naar IDEXX Smart Flow sturen door eenvoudigweg op de knop Verzenden naar Smart Flow in het patiëntendossier te klikken. Klik hier voor meer informatie: Hoe een patiëntendossier naar Smart Flow te sturen door op een knop in het patiëntendossier te klikken. Om de integratie te activeren, raadpleegt u het KB-artikel Hoe maak ik een koppeling tussen IDEXX Animana en Smart Flow?. Ga naar animana.nl/smartflow voor meer informatie over IDEXX Smart Flow.

Praktijklocatie toegevoegd aan taken
Bij het maken van algemene of persoonlijke taken kunt u de taak nu koppelen aan een specifieke praktijklocatie. U kunt ook filteren op taken die zijn gekoppeld aan een bepaalde locatie, alle locaties of taken zonder toegewezen locatie. Dit is een enorm voordeel voor praktijken met meerdere locaties. U kunt  zo sneller taken voor een bepaalde locatie bekijken. Kijk voor meer informatie in ons kennisdatabase-artikel: Taken beheren / bewerken.

 Verzekeringsmaatschappijen Aegon, Reaal Dier & Zorg en inShared zijn toegevoegd
We hebben nieuwe verzekeringsmaatschappijen toegevoegd, Aegon, Reaal Dier & Zorg en inShared kunnen in de patiëntgegevens worden geselecteerd als verzekeringsmaatschappij. Kijk voor meer informatie in ons kennisdatabase-artikel: Patiëntgegevens bewerken.

Mocht u nog vragen hebben over de veranderingen in Animana 4.1, neem dan gerust contact op met Animana Customer Support of raadpleeg onze Kennisdatabank.

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.