2 mins

Welkom in IDEXX Animana versie 4.0!

Deze versie bevat meerdere nieuwe functionaliteiten en veranderingen ter verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Door deze release hoogtepunten zorgvuldig door te lezen, weet u zeker dat u up-to-date blijft met alle nieuwe ontwikkelingen binnen Animana.

Eenvoudig crediteren van facturen

We hebben een nieuwe functie ontwikkeld waarmee u eenvoudig retouren en teruggaven kunt verwerken of correcties kunt aanbrengen op facturen. Deze wijziging is onderdeel van een groter plan om het voorraadbeheer binnen Animana te verbeteren. De functionaliteit wordt momenteel getest door een aantal van onze praktijken, voordat de functie beschikbaar wordt gemaakt voor iedereen. Klik hier voor meer informatie. 

Basis voor de Application Programming Interface (API)

We zijn begonnen met het leggen van de basis voor een snellere en eenvoudigere methode voor Animana om met partners te communiceren. De nieuwe API zal de huidige mogelijkheden van beveiligde gegevensuitwisseling tussen Animana en andere applicaties verbeteren, waardoor we makkelijker met andere partners kunnen samenwerken. Vanaf mei 2019 hebben we de eerste gegevenselementen beschikbaar voor integratie. Na verloop van tijd zullen we meer gegevenselementen beschikbaar maken via de API. Raadpleeg de nieuwste API-documentatie om te zien wat er beschikbaar is.

Een API (Application Programming Interface) maakt het mogelijk dat programma’s met elkaar communiceren. Je kunt het zien als een pakketbezorger. Hij neemt een pakketje verzoeken mee die een systeem vertellen wat je wilt doen. En vervolgens wordt het pakketje met antwoorden terug bezorgd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een huisdiereigenaar die een afspraak bij de dierenarts boekt via Vetstoria. Vetstoria vraagt Animana of er beschikbare spreekuurtijden zijn en toont deze tijden als optie aan de huisdiereigenaar. De eigenaar van het dier kan de gewenste tijd reserveren en deze afspraak wordt daarna door Vetstoria in de Animana-agenda gezet.

Mocht u nog vragen hebben over de veranderingen in Animana 4.0, neem dan gerust contact op met Animana Customer Support of raadpleeg onze Kennisdatabank.

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.