UVE 2024 – Bekijk de video

2 mins

Zin in een inspirerende dag? Op zaterdag 8 juni is het weer tijd voor het Utrecht Vet Event. Een van onze tips is het Team- en Managementprogramma – een sleutel tot succes voor jouw team! Bij Animana werken veel medewerkers met een achtergrond in de praktijk. We weten hoe belangrijk het is om over de juiste tools te beschikken voor een prettige en effectieve samenwerking.

Laat je inspireren door deskundige sprekers van onder andere St. Anna Advies, digiRedo, InsideMinds en Het Nest. Hun boeiende lezingen zullen je voorzien van waardevolle tips en strategieën die je direct kunt toepassen. Mis deze kans niet om te leren van de besten en je team te versterken!

Bekijk de video

En er is meer: Becki Maher, een van de gewaardeerde sprekers, heeft een speciale videoboodschap voor jou. In deze video deelt ze alvast enkele hoogtepunten van wat je kunt verwachten. Laat haar enthousiasme je aansteken en zorg dat je erbij bent!

Verken de beursvloer

Naast inspirerende sessies kun je op de uitgebreide beursvloer (PDF Download) met 62 partners en sponsoren netwerken en de nieuwste producten en diensten verkennen. Deze beursvloer biedt een unieke gelegenheid om in contact te komen met toonaangevende bedrijven en organisaties in de veterinaire sector. Hier kun je demonstraties van innovatieve technologieën bijwonen, nieuwe apparatuur uitproberen, en in gesprek gaan met experts die je kunnen adviseren over de beste oplossingen voor jouw praktijk. Bovendien biedt de beursvloer tal van mogelijkheden om waardevolle connecties te leggen en samenwerkingen te initiëren die je professionele groei kunnen stimuleren. De kaartverkoop voor het Utrecht Vet Event sluit op 1 juni 2024

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.