Utrecht Vet Event 2024: alles wat je moet weten voor een succesvol bezoek!

3 mins

Zin in een inspirerende dag? Op zaterdag 8 juni is het weer tijd voor het Utrecht Vet Event en deze 8e editie belooft een gedenkwaardige editie te worden. Met een uitgebreide beursvloer en een groot aantal bezoekers wordt het een dag vol nieuwe inzichten en ontmoetingen. Om je bezoek zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben we enkele highlights en tips voor je op een rijtje gezet. Zo haal je alles uit jouw Utrecht Vet Event!

Ontdek IDEXX Animana

Ben je een ervaren gebruiker van Animana of net begonnen? De stand van IDEXX Animana kun je natuurlijk niet missen. Zelfs als je denkt alles al te weten, kunnen we je verrassen met nieuwe functies, handige tips en de Animana Help Hub. Wist je bijvoorbeeld dat we een gratis integratie hebben met PETscan en je op die manier eenvoudig kunt meewerken aan de bestrijding van erfelijke aandoeningen? Kom langs en ontdek hoe je op maandag met nog meer plezier kunt werken. Geen vraag is te gek – we helpen je graag om het maximale uit IDEXX Animana te halen.

Breng je vragen naar IDEXX Animana

Heb je specifieke vragen over je Animana-account? Neem ze mee naar het Utrecht Vet Event! Wij staan klaar in de Help Hoek van onze stand om je te helpen met al je vragen. Of je nu een ervaren gebruiker bent of net begint met Animana, we zijn er om je te ondersteunen en je te helpen het maximale uit onze software te halen.

Sneak preview & feedback

Tijdens het Utrecht Vet Event zijn we ook op zoek naar jouw feedback! Een van de projecten waar we nu aan werken is het beter visualiseren van informatie in het patiëntdossier, zodat je sneller kunt werken. We hebben eerder ontvangen feedback van onze klanten en markttrends meegenomen in het nieuwe ontwerp. Wil jij ons helpen de beste flow te ontwerpen? Bezoek dan onze Animana stand voor een sneak preview en deel je mening en ideeën met ons, want we horen natuurlijk graag wat jij er van vindt.

Ontdek nieuwe mogelijkheden met IDEXX Analyzers en het Referentielaboratorium

Onze collega’s van IDEXX staan ook klaar om je alles te vertellen over de nieuwe FecalDx antigeentest. Deze test detecteert parasieten sneller dan traditionele methoden, zelfs als er geen eieren aanwezig zijn. Maak je je zorgen over hoe je deze informatie aan huisdiereigenaren moet overbrengen? IDEXX biedt content aan in de Veterinary Content Cloud van Animana om je daarbij te helpen. We laten je tijdens het event graag zien hoe dit werkt.

Wil je daarnaast nog meer uit Animana halen? Denk dan aan een directe integratie met IDEXX in-huis diagnostiek of VetConnect PLUS. Deze koppelingen besparen je tijd en verbeteren de workflow in je praktijk. Wist je bijvoorbeeld dat je met VetConnect PLUS direct vanuit het patiëntdossier in Animana een laboratoriumtest kunt aanvragen bij IDEXX?

Verbeter je klantervaring met Vetstoria

Een goede klantervaring begint al bij het maken van de afspraak. Wist je dat bijna 50% van de online afspraken buiten openingstijden wordt geboekt? Als je geen online boekingsoptie hebt, mis je deze afspraken. Gelukkig kun je eenvoudig je online afsprakenbeheer instellen, zelfs als je geen IT-expert bent. Dit verhoogt de klanttevredenheid en verlaagt je telefoonkosten. Bezoek de stand van Vetstoria voor meer informatie over hoe jij kunt beginnen met het aanbieden van online afsprakenbeheer.

Haal het beste uit je team met het Team- en Managementprogramma

Bij Animana werken veel medewerkers met een achtergrond in de praktijk. We weten hoe belangrijk het is om over de juiste tools te beschikken voor een prettige en effectieve samenwerking. Het Team- en Managementprogramma biedt je nieuwe kennis en inzichten om beter te werken in de praktijk. Laat je inspireren door lezingen van onder andere St. Anna Advies en digiRedo, en ga na het Utrecht Vet Event vol enthousiasme weer aan de slag.

Zien we je op 8 juni bij onze stand? We kijken ernaar uit om je te zien en je te helpen om het meeste uit jouw bezoek aan het Utrecht Vet Event te halen!

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.