Snel en foutloos betalingen verwerken

2 mins

Een van de beste manieren om verzekerd te zijn dat pinbetalingen snel, soepel en foutloos verlopen is een pinkoppeling met Animana. Daarmee wordt informatie vanaf de betaalpagina direct verzonden naar de pinterminal. Hiermee wordt het gehele betalingsproces geautomatiseerd, eenvoudig en foutloos.

Voordelen van een pin-integratie voor jouw praktijk

Bespaar tijd
Omdat het versturen van een betaling naar de pinterminal binnen Animana geautomatiseerd is, wordt kostbare tijd aan de balie bespaard. Het bedrag hoeft niet meer handmatig te worden ingegeven en de betaling wordt automatisch verstuurd en verwerkt in de cliëntdata.

Voorkom betalingsfouten
Met een niet geïntegreerde pinterminal moeten bedragen handmatig worden overgetypt, waardoor fouten – en dus pinverschillen bij de dagafsluiting – kunnen ontstaan. Bij Animana staan hulpvragen rondom kas- en pinverschillen in de top 10 van de meestgestelde vragen.

Verhoog de klantervaring
De balie biedt een laatste waardevol contactmoment met de huisdiereigenaar rondom therapietrouw en klantenbinding voordat deze je praktijk verlaat. Met een soepel en geautomatiseerd betaalproces blijft er tijd – en daarmee focus – over voor de huisdiereigenaar.

Meer leren over de pin-integratie met Animana?

Animana help hub
Leer meer over de pin-integratie en CCV via de integratiepagina in de Animana help hub. Deze vertelt meer over het starten met CCV en de instellingen in Animana.

Pin-integratie installeren
Dit is mogelijk via de Integrations Hub in Animana. Let op: de Integrations Hub is alleen toegankelijk voor gebruikers met ‘admin’-rechten.

Over CCV
CCV is al meer dan 60 jaar een vertrouwde aanbieder van betaaloplossingen, van pinnen tot online. Met ruim 137.000 klanten in Nederland regelt CCV dagelijks een kwart miljoen betalingen met diverse betaaloplossingen.

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.