2 mins

IDEXX Animana Release Hoogtepunten: Version 7.7

Deze versie bevat meerdere nieuwe functionaliteiten en veranderingen ter verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Door de hoogtepunten van deze release zorgvuldig door te lezen, weet je zeker dat je up-to-date bent met alle nieuwe ontwikkelingen binnen Animana.

Geschatte geboortedatum patiënt

Je kunt nu aangeven of de geboortedatum van een patiënt een schatting of een exacte datum is.

Vink gewoon het vakje “geschatte datum” aan bij het invoeren van de datum in de gegevens van de patiënt. Er verschijnt dan een schattingspictogram achter de leeftijd in het patiëntenkader.

Een verbeterd rapport Toegewezen gezondheidsplannen

We hebben een verbetering aangebracht in het rapport “Toegewezen gezondheidsplannen” door een extra kolom toe te voegen, die de achternaam van de cliënt weergeeft. Deze extra kolom helpt je om snel specifieke cliënten te identificeren en terug te vinden. Je vindt het rapport onder het menu Extra > Rapporten.

Vragen?

We hopen dat je blij bent met de nieuwe functies en verbeteringen die we hebben geïntroduceerd in IDEXX Animana. Als je vragen hebt over een van de wijzigingen, aarzel dan niet om de Animana help hub te raadplegen of om contact op te nemen met Animana Customer Support.

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.