3 mins

IDEXX Animana Release Hoogtepunten: Version 7.5

Deze versie bevat meerdere nieuwe functionaliteiten en veranderingen ter verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Door de hoogtepunten van deze release zorgvuldig door te lezen, weet je zeker dat je up-to-date bent met alle nieuwe ontwikkelingen binnen Animana.

Verbeterde pagina voor zoeken naar protocollen

Het zoekscherm voor protocollen heeft nu onze nieuwe vormgeving, zodat de pagina bruikbaarder, toegankelijker en sneller is. We hebben ook een aantal wijzigingen doorgevoerd zodat je gemakkelijker kunt filteren en inactieve of actieve patiënten kunt identificeren.

Verbeterde pagina voor roostering

Onze roosterpagina (Instellingen > Algemene instellingen > Roostering) krijgt ook de nieuwe vormgeving, wat de gebruiksvriendelijkheid ten goede komt.

Meer doeldieren toegevoegd

Op basis van jullie feedback hebben we extra doeldieren toegevoegd in patiënt > koppeldata. Zo zorgen we ervoor dat je koppelinformatie nauwkeurig kunt vastleggen.

De nieuw toegevoegde types worden hieronder weergegeven:

Diersoort Doeldier
Kameel-achtige Alpaca
Kameel-achtige Kameel
Kameel-achtige Lama
Kameel-achtige Dromedaris
Kameel-achtige Guanaco
Kameel-achtige Vicugna
Anders Insecten
Anders Schaaldieren
Anders Schelpdieren
Anders Weekdieren
Pluimvee Fazant
Pluimvee Parelhoen

Vragen?

We hopen dat je blij bent met de nieuwe functies en verbeteringen die we hebben geïntroduceerd in IDEXX Animana. Als je vragen hebt over een van de wijzigingen, aarzel dan niet om de Animana help hub te raadplegen of om contact op te nemen met Animana Customer Support.

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.