3 mins

IDEXX Animana Release Hoogtepunten: Version 6.5

Deze versie bevat meerdere nieuwe functionaliteiten en veranderingen ter verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Door de hoogtepunten van deze release zorgvuldig door te lezen, weet je zeker dat je up-to-date bent met alle nieuwe ontwikkelingen binnen Animana.

Patiëntnummer in één oogopslag

Elke patient in Animana krijgt automatisch een patiëntnummer toegewezen. Dit nummer wordt door praktijken vaak gebruikt in checklists, diagnoses of verzekeringsclaims. Het gebruik van het nummer zorgt voor veiligere patiëntenzorg, omdat het de patiënt uniek identificeert. Hierdoor worden verwarring over de identiteit van de patient en menselijke fouten geminimaliseerd.

Tot nu toe was dit nummer frustrerend verborgen in die patiëntendata, maar het is nu in één oogopslag te vinden in het patiëntenpaneel aan de linkerkant van het scherm wanneer je het patiëntendossier bekijkt.

Als een UBN nummer is opgeslagen in de koppeldata, zie je dit nummer in het koppel-informatiepaneel.

CIBG nummer op recepten

Om ervoor te zorgen dat je voldoet aan de voorschriften, wordt het CIBG nummer van de voorschijvend dierenarts nu automatisch toegevoegd aan recepten – dit bespaart tijd en vermindert zorgen over de naleving van regelgeving.

Als je jouw CIBG nummer nog niet hebt gedefinieerd, kun je het direct opslaan vanaf het receptenscherm. Zodra het nummer opgeslagen is, wordt het automatisch ingevuld wanneer je recepten aanmaakt vanuit het patiëntendossier.

Om je CIBG nummer te wijzigen, ga je naar Algemene Instellingen> Gebruikersinstellingen> Gebruikersgegevens. Animana beheerders kunnen het nummer ook wijzigen in Algemene instellingen> Algemene instellingen> Beheer gebruikers.

Bekijk welke bestanden bij een e-mail zijn gevoegd

Bij het bekijken van verzonden e-mails in het cliënt-, patiënt- of koppeldossier kun je nu de bestandsnaam van verzonden bijlagen zien. Zo kun je controleren of een bestand al dan niet is verzonden.

Let op: De verzonden bestanden kunnen niet worden geopend.

Deze functie is automatisch beschikbaar voor e-mails verzonden in de nieuwe versie van Animana (v6.5); e-mails verzonden in eerdere versies tonen de bestandsnaam of -namen niet.

Vragen?

We hopen dat je blij bent met de nieuwe functies en verbeteringen die we hebben geïntroduceerd in IDEXX Animana. Als je vragen hebt over een van de wijzigingen, aarzel dan niet om de Animana help hub te raadplegen of om contact op te nemen met Animana Customer Support.

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.