3 mins

IDEXX Animana Release Hoogtepunten: Version 6.3

Deze versie bevat meerdere nieuwe functionaliteiten en veranderingen ter verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Door de hoogtepunten van deze release zorgvuldig door te lezen, weet je zeker dat je up-to-date bent met alle nieuwe ontwikkelingen binnen Animana.

Roostering bekijken in de agenda

Als je een grote praktijk hebt, zal je ongetwijfeld af en toe gefrustreerd zijn door de lange lijst van ingeroosterde gebruikers in de agenda legenda. Het is soms moeilijk om te zien wie er ingepland is om te werken.

Animana 6.3 introduceert een eenvoudige checkbox die deze lijst filtert zodat alleen gebruikers worden getoond die in de huidige weergave zijn ingeroosterd. Deze verandering maakt het boeken van afspraken sneller en nauwkeuriger omdat je gemakkelijk kunt zien welke medewerkers aan het werk zijn.

Gebruik je de roostering nog niet? En wil je meer weten? Kijk dan op deze pagina in onze Help Hub: Hoe kan ik een werkrooster invoeren?

Meerdere bijlagen uploaden

Op basis van jullie feedback hebben we functionaliteit toegevoegd zodat je nu meer dan één bestand tegelijk kunt uploaden wanneer je een bijlage toevoegt aan het dossier van de patiënt, het koppel of de cliënt.

Je kunt maximaal 15 bestanden tegelijk toevoegen, met een maximale gezamenlijke bestandsgrootte van 250 MB. Na het toevoegen van de bestanden verschijnt elke bijlage als een aparte regel in het patiëntendossier. Alle rijen krijgen dezelfde datum, categorie en omschrijving als ingevoerd in het uploadscherm.

Net zoals nu moeten alle bestanden een unieke naam hebben – als er een bestand met dezelfde naam bestaat in patiënt/koppel/cliënt, zal de upload mislukken. Als je per ongeluk de verkeerde bestanden toevoegt, klik dan opnieuw op Bestanden kiezen en voeg de juiste selectie opnieuw toe.

Tip: Om meerdere bestanden te selecteren, hou je de CTRL-toets (of Cmd-toets) ingedrukt bij het selecteren van de bestanden.

Meer informatie vindt je in ons Help Hub artikel: Hoe voeg ik een bijlage toe aan een cliënt- of patiëntdossier?

Verbeterd: Afspraaksynchronisatie

We realiseren ons dat de agenda het hart van je praktijk is en dat het cruciaal is dat je kunt vertrouwen op de juistheid van wat er getoond wordt. In deze versie van Animana hebben we de snelheid verhoogd waarmee afspraakwijzigingen zichtbaar zijn voor je collega’s. Voorheen kon het enkele seconden duren voordat deze wijzigingen zichtbaar waren, hierdoor bestond er een groter risico op het boeken van dubbele afspraken. Nu zijn de wijzigingen bijna real-time zichtbaar.

Vragen?

We hopen dat je blij bent met de nieuwe functies en verbeteringen die we hebben geïntroduceerd in IDEXX Animana. Als je vragen hebt over een van de wijzigingen, aarzel dan niet om de Animana help hub te raadplegen of om contact op te nemen met Animana Customer Support.

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.