3 mins

IDEXX Animana Release Hoogtepunten: Version 5.6

Deze versie bevat meerdere nieuwe functionaliteiten en veranderingen ter verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Door de hoogtepunten van deze release zorgvuldig door te lezen, weet je zeker dat je up-to-date bent met alle nieuwe ontwikkelingen binnen Animana.

Mergecode voor CIBG-nummer dierenarts nu beschikbaar

In de Animana Content Designer kun je nu het CIBG van een dierenarts toevoegen aan sjablonen voor produktetiketten, zodat je duidelijke, consistente recepten en etiketten kunt maken conform de regelgeving.

Om de nieuwe code te gebruiken, moet de gebruiker een CIBG nummer hebben in Algemene Instellingen > Algemene Instellingen> Beheer Gebruikers > [selecteer gebruiker] > CIBG:

Je kunt dan naar de Content Designer gaan (Extra > Mailing > Content Designer > Etiket), een sjabloon selecteren, “factuur item dierenarts UDN” en/of “factuur item dierenarts CIBG” kiezen in de factuur sectie van het mergecode selectiepaneel aan de rechterkant. Je kunt ook de code “${factuurdetail.dierenarts.udnnummer}” of “${factuurdetail.dierenarts.cibg}” direct in het sjabloon plakken. Let op: deze mergecode is alleen van toepassing op content die direct gerelateerd is aan een voorgeschreven product.

Correcties van adreswijzigingen op reeds bestaande facturen

Als je Animana-instellingen toestaat het adres met terugwerkende kracht op klantfacturen aan te passen, heb je misschien gemerkt dat we een essentiële wijziging in dit proces hebben aangebracht.

Om de factuurintegriteit te behouden en de aanbevolen boekhoudkundige werkwijze beter te implementeren, kun je het adres van de klant niet langer bijwerken en de oude factuur opnieuw afdrukken. Als je het adres op een bestaande factuur van een klant wil corrigeren, zul je de bestaande factuur moeten crediteren en kun je een nieuwe factuur met het gecorrigeerde adres maken. Meer informatie vind je in onze Knowledgebase.

Vragen?

We hopen dat je blij bent met de nieuwe functies en verbeteringen die we hebben geïntroduceerd in IDEXX Animana. Als je vragen hebt over een van de wijzigingen, aarzel dan niet om de Knowledge Base te raadplegen of om contact op te nemen met Animana Customer Support.

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.