2 mins

IDEXX Animana Release Hoogtepunten: Version 5.3

Deze versie bevat meerdere nieuwe functionaliteiten en veranderingen ter verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Door de hoogtepunten van deze release zorgvuldig door te lezen, weet je zeker dat je up-to-date bent met alle nieuwe ontwikkelingen binnen Animana.

Mergecode productregistratienummer (REGNL) nu beschikbaar

We hebben het productregistratienummer toegevoegd aan onze bibliotheek met mergecodes. Dit betekent dat je nu teksten kunt maken – zoals etiketten – waarin de REGNL-code automatisch wordt afgedrukt. Zo hoef je dit niet meer handmatig te doen. Maak een duidelijke, consistente en volgens de regels opgemaakte etikettering voor al je producten. Je vindt de nieuwe code in de lijst met mergecodes in de Content Designer, onder Factuur> Registratie, of gebruik ${invoicedetail.registratie}.

Je kunt REGNL-codes toevoegen aan producten in Extra> Producten> Producten> [kies een product], ga dan naar het tabblad Product Info, en voer het nummer in het registratieveld in:

Questions?

We hopen dat je blij bent met de nieuwe functies en verbeteringen die we hebben geïntroduceerd in IDEXX Animana. Als je vragen hebt over een van de wijzigingen, aarzel dan niet om de Knowledge Base te raadplegen of om contact op te nemen met Animana Customer Support.

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.