5 mins

IDEXX Animana Release Hoogtepunten: Version 4.22

Deze versie bevat meerdere nieuwe functionaliteiten en veranderingen ter verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Door deze release hoogtepunten zorgvuldig door te lezen, weet u zeker dat u up-to-date bent met alle nieuwe ontwikkelingen binnen Animana.

Nieuw: Bekijk de ingeplande medewerkers in één oogopslag

We hebben het makkelijker voor u gemaakt om te zien wie wie is bij het boeken van een afspraak. Als u met de muis over de kleurenbalk in de kolom met de afspraak gaat, ziet u nu wie er aan het werk is. Dit maakt het boeken van een afspraak sneller en helpt voorkomen dat u klanten met de verkeerde dierenarts boekt.

Verbeterd: Kennisgeving van in-huis diagnostiekresultaten

Het pictogram voor ongelezen diagnoseresultaten (weergegeven in de Animana-balk rechtsboven) is sterk verbeterd. Niet alleen is het pictogram veel duidelijker, maar je ziet nu ook een melding met het aantal ongelezen resultaten. U kunt ook op het nieuwe pictogram klikken, zodat u direct naar de lijst met resultaten in de sectie Berichten van Animana kunt gaan.

Verbeterd: Kennisgeving interne berichten

We hebben het icoontje van onze inkomende interne berichten op de kopregelbalk opgefrist, zodat het nu het aantal ongelezen berichten laat zien. Wanneer er ongelezen berichten zijn, zal een rode cirkel het aantal ongelezen berichten weergeven. Door op het pictogram te klikken – of er nu ongelezen berichten zijn of niet – gaat u direct naar het scherm Berichten in Animana. Het aantal ongelezen berichten zal niet niet de resultaten van de interne diagnose bevatten.

Nieuw: Automatische SmartFlow-formulier- en beeldimport

Verspil geen tijd meer met het handmatig importeren van SmartFlow-documenten in het Animana-patiëntendossier – dat kan nu automatisch!

Indien ingeschakeld in uw SmartFlow-accountinstellingen, verschijnen de in SmartFlow gemaakte formulieren en afbeeldingen nu automatisch in het juiste patiëntendossier in Animana, waardoor een volledigere en nauwkeurigere patiëntenhistorie mogelijk wordt. Klik hier om te zien hoe u deze functie kunt inschakelen.

Om de SmartFlow-bijlagen te helpen identificeren, ziet u bovendien dat ze een SmartFlow-pictogram in het patiëntendossier hebben.

Verbeterd: PDF- en beeldweergave

Bij het bekijken van PDF’s en afbeeldingen in het patiëntenbestand hebben we de interface verbeterd, zodat het gemakkelijker is om bijlagen te vinden.

PDF-bijlagen hebben nu een pictogram, zodat u ze snel kunt identificeren binnen de context van andere items in het patiëntendossier.

Preview afbeeldingen in het patiëntendossier worden nu in een uniforme grootte getoond, wat niet alleen helpt bij de prestaties van het patiëntendossier, maar ook de lay-out veel overzichtelijker maakt.

Verbeterd: Het klantportaal

We zijn doorgegaan met het toevoegen van functionaliteit aan ons klantenportaal. Deze release voegt de mogelijkheid toe om facturen te filteren op betaalstatus, en u kunt nu de weergavetaal van het portaal vanaf elke pagina wijzigen.

Deze verbeteringen zullen beschikbaar zullen zijn op 21 december 2020.

Door facturen te filteren op betalingsstatus kunnen uw portaalgebruikers alle onbetaalde of betaalde facturen zien, zodat ze snel kunnen zien welke verdere actie nodig is. Om de filter te gebruiken, gaat u naar de factuurpagina in de portal, selecteert u de juiste optie en klikt u op “Facturen bekijken”.

We hebben ook een mogelijk toegevoegd om te wisselen van taal. deze functie vindt u in de rechterbovenhoek van het portaal. Gebruikers kunnen nu snel wisselen tussen de beschikbare talen (momenteel Nederlands of Engels), vanaf elke pagina.

Questions?

We hopen dat u blij bent met de nieuwe functies en verbeteringen die we hebben geïntroduceerd in IDEXX Animana. Als u vragen hebt over een van de wijzigingen, aarzel dan niet om de Knowledge Base te raadplegen of om contact op te nemen met het Animana Customer Support.

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.