2 mins

Welkom in IDEXX Animana versie 4.5!

Deze versie bevat meerdere nieuwe functionaliteiten en veranderingen ter verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Door deze release hoogtepunten zorgvuldig door te lezen, weet u zeker dat u up-to-date blijft van alle nieuwe ontwikkelingen binnen Animana.

Deze versie bevat meerdere nieuwe functionaliteiten en veranderingen ter verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Door deze release hoogtepunten zorgvuldig door te lezen, weet u zeker dat u up-to-date bent met alle nieuwe ontwikkelingen binnen Animana.

IDEXX Reference lab results PDF’s

Het is je misschien al opgevallen dat de PDF resultaten van ons IDEXX referentie laboratorium er beter uit zien in Animana. Deze facelift zorgt er voor dat deze resultaten beer passen bij de look & feel van VetConnect PLUS.

COMING SOON - Het plaatsen van IDEXX Iaboratorium-orders rechtstreeks vanuit het Animana patiëntendossier!

In de komende weken gaan we aankondigen dat het mogelijk wordt om laboratorium-orders rechtstreeks te plaatsen vanuit het Animana patiëntendossier, via de VetConnect PLUS integratie.

Dit is een upgrade op de bestaande integratie die het mogelijk maakt om uitslagen van het referentie laboratorium in Animana te laden. Handig om te weten is dat wanneer je een order plaatst rechtstreeks vanuit het patiëntendossier, de uitslagen van het onderzoek dan ook direct aan het patiëntendossier worden toegevoegd als ze binnen zijn. Dit scheelt je tijd omdat je deze stap niet meer handmatig hoeft te doen.

Het wordt binnenkort mogelijk om de orders voor het IDEXX Referentielaboratorium rechtstreeks te plaatsen via het patiëntendossier en de resultaten daarna direct in het patiëntendossier geladen te krijgen. Als u van deze integratie gebruik wilt maken, vult u dan alstublieft uw VetConnect Plus credentials in in Animana als u dit nog niet gedaan heeft.

Extra controles van agenda-afpraken

Bij het opstellen van een nieuwe afspraak in Animana zal het systeem controleren of je probeert om een afspraak te maken die korter duurt dan 0 minuten, bijvoorbeeld -1 minuut.

Aanvullend, bij het maken van een nieuwe afspraak zal het systeem controleren of je een afspraak probeert te maken die exact of minder dan 0 minuten duurt.

Application Programming Interface (API)

Een API (Application Programming Interface) maakt het mogelijk dat programma’s met elkaar communiceren. Je kunt het zien als een pakketbezorger. Hij neemt een pakketje verzoeken mee die een systeem vertellen wat je wilt doen. En vervolgens wordt het pakketje met antwoorden terug bezorgd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een huisdiereigenaar die een afspraak bij de dierenarts boekt via Vetstoria. Vetstoria vraagt Animana of er beschikbare spreekuurtijden zijn en toont deze tijden als optie aan de huisdiereigenaar. De eigenaar van het dier kan de gewenste tijd reserveren en deze afspraak wordt daarna door Vetstoria in de Animana-agenda gezet. 

Animana’s nieuwe API zal de huidige mogelijkheden voor veilige data-uitwisseling tussen Animana en andere applicaties versterken, zodat het voor ons mogelijk wordt om met andere partners samen te werken. In deze release hebben we meer datapunten toegevoegd waardoor Animana en externe parters beter met elkaar kunnen samenwerken.

https://help.animana.com/api

Mocht u nog vragen hebben over de veranderingen in Animana, neem dan gerust contact op met Animana Customer Support of raadpleeg onze Kennisdatabank.

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.