2 mins

Welkom in IDEXX Animana versie 4.4!

Deze versie bevat meerdere nieuwe functionaliteiten en veranderingen ter verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Door deze release hoogtepunten zorgvuldig door te lezen, weet u zeker dat u up-to-date blijft van alle nieuwe ontwikkelingen binnen Animana.

Behandelingen toegevoegd in IDEXX SmartFlow worden nu automatisch doorgegeven aan Animana

We zijn blij dat we een nieuwe mijlpaal hebben bereikt in de IDEXX SmartFlow-integratie met Animana.  Met de introductie van kostenregistratie van behandelingen die zijn toegevoegd aan een patiënt in SmartFlow kunt u nog efficiënter werken. SmartFlow-behandelingen worden nu automatisch als niet-gefactureerd product toegevoegd aan het patiëntendossier in Animana. Deze geautomatiseerde stap vermindert fouten en zorgt ervoor dat behandelingen worden gefactureerd. Deze functionaliteit wordt automatisch ingeschakeld in Animana, maar moet in SmartFlow worden ingeschakeld. Raadpleeg hiervoor onze KB-artikel.

Wanneer u herhaalafspraken bewerkt, kunt u er nu voor kiezen deze wijziging op 1 afspraak of de hele reeks toe te passen.

U kunt nu kiezen of uw wijzigingen voor herhaalafspraken van toepassing moeten zijn op één gebeurtenis of op alle toekomstige afspraken. Dus als uw normale visite om 10.30 uur elke woensdagochtend één week annuleert, kunt u nu alleen die afspraak bewerken of verwijderen. U ziet deze nieuwe optie onder aan het pop-upvenster voor het bewerken van afspraken. Kies wat u wilt doen en sla op. Ook zal nu bij het slepen en verplaatsen van herhaalafspraken alleen die ene gebeurtenis veranderen. Zie hier het Knowledge Base-artikel voor meer informatie.

Belangrijke informatie met betrekking tot uw bestaande herhaalafspraken: Bestaande herhaalafspraken die geen einddatum hebben, krijgen nu een einddatum over een jaar. U kunt dit wijzigen door de afspraak te openen en de einddatum van de reeks aan te passen. Bestaande herhaalafspraken die al zijn afgelopen zijn niet meer zichtbaar in de agenda.

Personeelsnamen in protocollen zijn nu alfabetisch gesorteerd

Maakt u al gebruik van de protocollen? Als dat zo is, zult u blij zijn dat personeelsnamen in protocollen nu alfabetisch, op voornaam, worden vermeld. Hierdoor wordt het veel gemakkelijker om snel de juiste persoon te vinden, vooral in grotere praktijken.

Mocht u nog vragen hebben over de veranderingen in Animana, neem dan gerust contact op met Animana Customer Support of raadpleeg onze Kennisdatabank.

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.