< 1 min

Welkom in IDEXX Animana versie 4.13!

Deze versie bevat meerdere nieuwe functionaliteiten en veranderingen ter verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Door deze release hoogtepunten zorgvuldig door te lezen, weet u zeker dat u up-to-date bent met alle nieuwe ontwikkelingen binnen Animana.

VERBETERD: Klantportaal lay-out en functionaliteit

IDEXX Animana’s klantportaal is een waardevol instrument voor landbouwhuisdierpraktijken om relevante informatie te delen met veehouders. We hebben het portaal een facelift gegeven met een verbeterd ontwerp en meer intuïtieve navigatie. Hieronder een samenvatting van een paar van de veranderingen;

  • Self-service Wachtwoord – Uw klanten kunnen nu zelf hun wachtwoord resetten, zonder dat ze contact met u hoeven op te nemen.
  • Verbeterde, intuïtieve navigatie – Het nieuwe ontwerp maakt de navigatie duidelijker. Het vinden van de benodigde informatie gaat sneller.
  • Betere Logboekinhoud – Het logboek komt nu overeen met het format en de inhoud die u van Animana kent, zo hebben uw klanten alle juiste informatie snel binnen handbereik.
  • Nieuw overzicht – Na het inloggen krijgen uw klanten nu een overzichtsscherm te zien, ze hoeven niet meer eerst een koppel te selecteren.

Voor meer informatie kun je hier het artikel in onze Knowledge Base lezen.

We hopen dat u blij bent met de nieuwe functies en verbeteringen die we hebben geïntroduceerd in IDEXX Animana. Als u vragen hebt over een van de wijzigingen, aarzel dan niet om de Knowledge Base te raadplegen of om contact op te nemen met het Animana Customer Support .

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.