2 mins

IDEXX Animana Release Hoogtepunten: Version 7.0

Deze versie bevat meerdere nieuwe functionaliteiten en veranderingen ter verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Door de hoogtepunten van deze release zorgvuldig door te lezen, weet je zeker dat je up-to-date bent met alle nieuwe ontwikkelingen binnen Animana.

Integratie met CCV

Animana introduceert met release 7.0 de integratie met CCV betaaloplossingen. Met deze integratie is het mogelijk om rechtstreeks vanuit Animana het te betalen bedrag naar je CCV-pinterminal sturen. Hiermee wordt het gehele betalingsproces geautomatiseerd, snel en foutloos.

Ontdek alle voordelen van een integratie met CCV:

  • Bespaar tijd. Omdat het te betalen bedrag automatisch vanuit Animana naar de pinterminal wordt gestuurd, bespaar je kostbare tijd aan de balie. Het bedrag hoeft niet meer handmatig te worden ingegeven en de betaling wordt automatisch verstuurd en verwerkt in de cliëntdata.
  • Voorkom betalingsfouten. Met een niet geïntegreerde pinterminal moeten bedragen handmatig worden overgetypt, waardoor fouten – en dus pinverschillen bij de dagafsluiting – kunnen ontstaan. Met de CCV integratie zijn pinverschillen verleden tijd!
  • Verhoog de klantervaring. De balie biedt een laatste waardevol contactmoment met de huisdiereigenaar voordat deze je praktijk verlaat. Met een soepel en geautomatiseerd betaalproces blijft er tijd en focus over voor de huisdiereigenaar.

Vragen?

We hopen dat je blij bent met de nieuwe functies en verbeteringen die we hebben geïntroduceerd in IDEXX Animana. Als je vragen hebt over een van de wijzigingen, aarzel dan niet om de Animana help hub te raadplegen of om contact op te nemen met Animana Customer Support.

Laten we eens kijken wat IDEXX-software voor uw praktijk kan betekenen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.